Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Piston blocare sanie pentru buldoexcavator Caterpillar 444E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar
Out Of stock
Descriere
Daca ai ajuns pe aceasta pagina stim deja ca ai o problema legata de pistonul blocare sanie a utilajului. Acest piston blocare sanie Caterpillar 444E s-ar putea sa fie chiar componenta de care ai nevoie. Ca sa fii sigur, formeaza numarul de telefon afisat sau scrie-ne. Un coleg consilier te va asculta si te va indruma catre piesa dorita. Noi iti oferim siguranta in exploatare si siguranta in comunicare. Te asteptam!

Depozitul nostru este locul in care se intalnesc anticipatia cu memoria. Colegii nostri calatoresc in timp de la o extrema la alta cu cunostintele lor tehnice. Asadar, fie ca ai in parc utilaje care au implinit de multa vreme varsta majoratului, fie tocmai ti-ai tras ultimul racnet de buldoexcavator, noi avem pentru fiecare piesele de schimb necesare. Sunt diferite, de la cele extrem de simple ale modelelor foarte vechi, pana la cele mai complexe de astazi si maine. Avem loc pentru toate. Fiecare utilaj este important. Apeleaza cu incredere!

Piston blocare sanie Caterpillar 444E deblocheaza situatia
Un piston blocare sanie este o componenta utilizata in sistemul de actionare al unui buldoexcavator Caterpillar. Acest articol are rolul de a bloca si debloca mecanismul de inchidere al saniei pentru a permite functionarea corecta a utilajului pe teren. Sistemul de blocare sanie este conceput pentru a asigura stabilitatea si controlul in timpul operatiunilor de lucru si de deplasare. Pistonul de blocare este responsabil pentru actionarea acestui sistem, fixand sania in pozitia corecta sau deblocand-o pentru a permite trecerea intre modul pe senile si modul pe roti.

La noi primesti recomandari doar gratuit!
Apeleaza-ne la orice ora, consilierii nostri tehnici iti vor raspunde prompt si detaliat la orice intrebare. Nu exista pentru ei secrete in domeniul vast al pieselor de schimb pentru utilajele industriale si de constructii. Cunosc, citesc mereu, actualizeaza cu tot ce e nou. Si impart cu tine aceasta experienta absolut gratuit. Planuri de revizie, solutii personalizate, piese de schimb si iar piese de schimb. Avem de toate.

Garantie
Facem tot ce este necesar ca utilajul tau sa fie asigurat si sa nu cedeze din cauza vreunui defect de fabricatie al piesei cumparate de la noi. Acest piston blocare sanie pentru buldoexcavator Caterpillar 444E va ajunge la tine insotit nu doar de factura ci si de un certificat de garantie pentru defecte din fabricatie. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Urmarim atent ca intreg procesul de achizitie si expeditie sa decurga fara incidente. Ne asiguram ca fiecare etapa este trecuta cu succes. Includem aici, evident, si livrarea. Pe care o facem castigand intotdeauna lupta cu timpul. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si e gata!

Montaj
Nu fi nehotarat atunci cand trebuie sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice piston, te va scuti de o gramada de neplaceri. Inconjoara-te de specialisti, iar piesa de schimb isi va va face treaba cat si cum trebuie.

Specificatii tehnice:
? Diametru - 63,3mm
? Inaltime - 75mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura