Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa hidraulica pentru miniexcavator Caterpillar 301.5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 301.5
Out Of stock
Descriere
Cheia puterii unui miniexcavator este presiunea hidraulica. O pompa hidraulica pentru miniexcavator eficienta va ajuta la desfasurarea activitatii la standarde maxime. Pompa hidraulica Caterpillar 301.5 va functiona in conditii optime ani de zile, atata timp cat este intretinuta corespunzator. Este de calitate superioara si permite o utilizare indelungata! Vei primi si certificat de garantie valabil 6 luni de la achizitie! Pretul nu se lasa nici el mai prejos, este cat se poate de avantajos!

Mai devreme sau mai tarziu, orice utilaj va avea nevoie de reparatii si s-ar putea sa incepi sa te intrebi ce pompa hidraulica ar trebui sa alegi pentru inlocuirea componentei uzate sau deteriorate. Ca sa nu intri intr-un paienjenis de informatii si tipuri, si modele si batai de cap, suna chiar acum la numerele de telefon si vei primi consultanta tehnica gratuita! Consultantii nostri, care cunosc absolut toate tipurile de utilaje grele, te pot ajuta rapid si tu vei plasa comanda cu siguranta ca ai achizitionat cea mai buna piesa pentru miniexcavatorul tau!

Pompa hidraulica Caterpillar 301.5 - plaseaza o comanda pentru acest produs extraordinar!

Pompa hidraulica are rolul de a deplasa lichidul hidraulic prin sistemul hidraulic. Pompa hidraulica transforma puterea mecanica in energie hidraulica, generand debit cu suficienta putere pentru a depasi presiunea indusa de sarcina. Cand o pompa hidraulica functioneaza, aceasta indeplineste doua functii: actiunea sa mecanica creeaza un vid la intrarea pompei, asa incat sub presiunea atmosferica lichidul din rezervor intra in pompa. In al doilea rand, actiunea sa mecanica transporta acest lichid la iesirea pompei si il forteaza in sistemul hidraulic.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii loveste neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Pompa hidraulica pentru miniexcavator Caterpillar 301.5 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa hidraulica Caterpillar 301.5 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

7cm3/rotatie
Functioneaza intre 500-2800rot/min
Presiune lucru 186 bar
Rotatie ax - in sensul acelor de ceasornic.
Strangerea suruburilor de prindere se realizeaza la 49Nm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura