Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit reparatie distribuitor pentru miniincarcator Bobcat 773

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 773
Out Of stock
Descriere
Am auzit ca ai fi cautat un kit reparatie distribuitor Bobcat 773 si am zis sa iti venim in ajutor. Il gasesti mereu pe rafturile depozitului nostru. Si nu oricum, original, nou nout si de cea mai inalta calitate! Informatia circula foarte repede la noi, acum ai inchis apelul cu colegii nostri prin care plasezi comanda, iar colegii de la depozit iti si impacheteaza produsele in secunda doi. Curierul este deja in drum spre noi, daca iti vine sa crezi. Cu toate ca ne grabim pentru ca produsele sa ajunga la tine cat mai repede, sa stii ca nu facem lucrurile pe fuga. Toate piesele de schimb de pe politele noastre sunt alese cu multa atentie si grija.

Ca orice alte garnituri, si acestea trebuie inlocuite o data la ceva timp. Unul din avantajele kit-ului asupra caruia te-ai oprit acum este chiar perioada indelungata pe timpul careia acesta va avea performante maxime. Componentele acetui set sunt facute din materiale de calitate superioara, in fabrici renumite pentru standardele inalte de lucru, deci foarte durabile. Stii ca alegerea pieselor de schimb de calitate te va scapa de grijile viitoare. Iti este mult mai usor sa previi defectiunile unui miniincacator, decat sa le repari. In felul acesta, vei putea investi tot timpul si atentia in dezvoltarea afacerii tale.

Kit reparatie distribuitor Bobcat 773 - te scapa de griji!
Cartea de service iti va oferi informatii clare despre intretinerea corecta a utilajului. Probabil stii deja ca garniturile trebuie verificate regulat, iar atunci cand sunt prezente urme de uzura, trebuie schimbate. Tocmai de aceea, noi iti recomandam acest produs pentru distribuitor. Este conceput pentru durabilitate si siguranta, iar tu vei vedea ca etansarea cilindrului hidraulic va fi perfecta. Utilajul tau va functiona ca la prima utilizare, fara cusur. Si nu vorbim din auzite, ti-o spunem din experienta!

Asteptam sa ne contactezi!
Te ajutam si cu alegerea piesei de schimb potrivita pentru nevoile tale, si cu recomandarea unui mecanic iscusit care se afla chiar in judetul tau, si cu o vorba buna. Iar daca alegi sa ne vizitezi in Jilava, cafeaua este din partea casei si vei pleca de la noi linistit, energizat si cu toate piesele de schimb de care ai nevoie in sacosa.

Garantie
Ai respirat usurat stiind ca ai gasit exact ce aveai nevoie? Daca nu, cu siguranta o vei face acum. In momentul in care plasezi o comanda la noi, ne devii si colaborator, si prieten. Ne dorim tot ce este mai bun pentru tine! Certificatul de garantie va ajunge la tine odata cu acest kit reparatie distribuitor pentru miniincarcator Bobcat 773 si vei fi sigur ca, timp de 6 luni, pentru orice defect de fabricatie esti acoperit. Si nu oricum! ASAP.

Livrare
Pune rapid mana pe telefon si apeleaza-ne, iar noi ne asiguram ca produsele tale vor ajunge la tine in urmatoarele 24 de ore. Plata o vei face la livrare, iar verificare acestui kit reparatie distribuitor Bobcat 773 o poti face tot atunci. De maine incepand vei putea fara probleme sa iti reiei activitatea exact ca inainte sau chiar mai bine.

Montaj
Vrei sa nu mai pierzi timpul si sa montezi imediat noile piese de schimb? Noi iti recomandam sa soliciti mereu ajutorul unui specialist in domeniu, pentru a te asigura ca totul este facut ca la carte. Daca nu cunosti deja unul, cunoastem noi cu siguranta unul in apropierea ta.

Specificatii tehnice

4 suruburi L= 70mm/ diametru 6mm
6 suruburi L= 25mm/diametru 6mm
8 suruburi L= 18mm/diametru 6mm
13 smeringuri
6 garnituri
43 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura