Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Piston sanie brat spate pentru buldoexcavator Terex 760

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 760
Out Of stock
Descriere
La ACN Piese Utilaje, vestile bune se tin lant. Acest piston sanie brat spate Terex 760 se afla acum in mod permanent in stocul nostru. Ne-am convins de calitatea lui premium si ne-am gandit ?dar nu ii mutam noi resedinta la Jilava??. Materialele super rezistente, standardele inalte de productie si oferta noastra super avantajoasa fac echipa buna. A acceptat si el, bine-nteles. Ce piesa de schimb nu isi doreste sa isi duca veacul in depozitul celui mai bun furnizor?

Convinge-te si tu de calitatile lui exceptionale! Ne apelezi, ne asiguram ca ai gasit piesa 100% compatibila si o trimitem spre tine in secunda doi. Negresit, si oferta va fi super avantajoasa. Vei vedea! Afacerea ta merge pe repede-nainte, iar echipa noastra va tine mereu pasul cu ea. Alaturi de noi, tu vei fi cu un pas inaintea defectiunilor utilajelor.

Piston sanie brat spate Terex 760 - pentru o fixare corespunzatoare!
Acest piston are ca rol fluidizarea miscarilor bratului din spate. Ajuta la un control precis al miscarilor si a fortei utilajelor. Alege unul de calitate superioara pentru utilaje versatile si performante, in siguranta!

Impreuna pe drumul ascendent!
Ne bucuram sa iti fim tovarasi de drum spre performantele maxime ale utilajelor! Apeleaza-ne si bucura-te de serviciile noastre conexe! Iti oferim consultanta tehnica gratuita la fiecare pas, dar si mentenanta mobila. Consultantii nostri sunt experti in a gasi mereu ce;e mai eficiente rezolvari.

Livrare
Colaboratorea noastra cu cele mai rapide servicii de curierat ne face sa iti putem livra produsele de pe o zi pe alta. Ai auzit bine! Comanda astazi un piston sanie brat spate Terex 760 nou, maine va fi si ajuns!

Montaj
Nu te apuca singur de montaj! Nu ar fi pacat sa strici chiar de la inceput noua piesa de schimb? Cere ajutorul unui mecanic, asigura-te ca totul este facut ca la carte!

Specificatii tehnice

Diametru exterior: 105mm
Inaltime: 32mm
Masa: 0,3kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura