Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Flansa cardan Valmet 3785499M1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valmet 3785499M1
Out Of stock
Descriere
Flansa cardan Valmet 3785499M1 se afla acum in stoc si are un pret foarte accesibil. Produsul pe care ti-l recomandam este original Carraro. Piesa face legatura intre crucea de cardan si pinionul de atac. Componenta care a fost realizata in celebrele ateliere a fost tratat termic. In acest mod, piesa a devenit mult mai rezistenta si o poti solicita intens fara sa ai parte de surprize neplacute! Odata cu flansa, recomandarea noastre este sa inlocuiesti si bridele si suruburile de prindere a crucii de cardan.

Nevoile tale sunt prioritare pentru noi. Spune-ne ce piese si accesorii te intereseaza si impreuna putem gasi cea mai avantajoasa optiune pentru afacerea ta! Suna-ne acum pentru a primi o oferta personalizata! Pentru intrebari, comenzi si consultanta tehnica gratuita, adreseaza-te cu incredere personalului calificat al firmei la unul dintre numerele de telefon afisate! Daca iti doresti sa-ti recapeti controlul asupra echipamentului mai repede, cere ajutorul mecanicilor nostri. Service-ul nostru mobil poate pleca oricand catre tine!

Flansa cardan Valmet 3785499M1 - componenta importanta a sistemului cardanic!

Flansa cardanica este un organ al sistemului cardanic care se asambleaza si face legatura intre crucea cardanica si pinionul de atac. Flansa de pe pinionul de atac nu trebuie sa joace in caneluri, c-ar fi grav! El trebuie sa se roteasca uniform! Partea buna este ca se poate interveni pentru reparatii fara a mai fi necesara demontarea totala a sistemului. Noi iti recomandam ca orice interventie de acest tip sa fie facuta doar in service-uri autorizate!

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Flansa cardan Valmet 3785499M1 beneficiaza de o garantie valabila 6 luni, de la data achizitiei. Te rugam sa pastrezi toate documentele care insotesc produsul!

Flansa cardan Valmet 3785499M1 ajunge in toate regiunile Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Daca optezi pentru ridicarea produsului direct de la sediul firmei, te asteptam in orice zi lucratoare.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta flansa cardan? Atelierul mobil al firmei poate efectua reparatia la punctul de lucru al utilajului, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia eficient si rapid toate defectiunile echipamentului, astfel ca tu sa iti poti relua activitatea cat mai repede, fara intarzieri sau intreruperi ulterioare. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Diametru pastila: 30 mm
Numar dinti de la prinderea pinionului de atac: z=21
Trimite mesaj
Din Gura in Gura