Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan Volvo VOE11716650

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Pentru bunastare utilajului tau, el trebuie echipat cu cele mai bune componente care sa-i asigure o functionare optima! Aceasta cruce cardan Volvo VOE11716650 promite sa faca acest lucru pentru ca a fost realizata dintr-un material rezistent, special conceput pentru acest tip de componenta. Fiind realizata cu atentie maxima la detalii, va creste siguranta manevrarii si exploatarii utilajului. Profita de aceasta ocazie si ai grija de detaliile care fac diferenta si pot creste performanta echipamentului.

Iti putem livra elementul in doar o zi lucratoare si este foarte usor de comandat. Fie alegi sa plasezi direct pe site comanda, fie suni un consultant ACN. Montajul se cade sa-l faci doar cu ajutorul unor persoane calificate! Am format o echipa de specialisti extrem de bine pregatita. Ei iti acorda consultanta tehnica gratuita si te sprijina in remedierea avariilor ce apar la echipament. Ii poti contacta telefonic sau in scris. Iti promitem ca nu te vor lasa la greu!

Cruce cardan Volvo VOE11716650 - reprezinta o alegere perfecta!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!
Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantie
Aceasta cruce cardan Volvo VOE11716650 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Aceasta cruce cardan Volvo VOE11716650 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura