Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Valtra BF75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra BF75
Out Of stock
Descriere
Recomandarea noastra pentru ca vehiculul tau sa prezinte un rulaj perfect este aceasta cruce cardan punte fata Valtra BF75 de calitate superioara! Iti este recomandata cu mare incredere de catre experti! Componenta va asigura o buna functionare a utilajului tau prin eficienta dovedita in cadrul sistemului de transmisie. Crucea cardanica se monteaza la puntea din fata a tractorului. Este o piesa performanta, prelucrata fara cusur!

Daca totusi nu gasesti produsul dorit, spune-ne si noi il cautam pentru tine. Alegerile pe care le faci influenteaza afacerea ta! Pentru detalii necesare unei achizitii intelepte poti apela la serviciul gratuit de consultanta. Iar pentru grabirea lucrurilor, poti accesa la noi si service-ul mobil care sa-ti aduca personal piesa si sa faca reparatia exact la punctul tau de lucru! Nu-i asa ca este absolut fenomenal cum scapi de probleme cand ne gasesti pe noi?

Cruce cardan punte fata Valtra BF75 - nu duci lipsa de avantaje!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!
Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor Valtra BF75 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Aceasta cruce cardan punte fata Valtra BF75 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura