Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Steyr Profi 6140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr Profi 6140
Out Of stock
Descriere
Iti sugeram sa iti indrepti atentia catre o cruce cardan fata Steyr Profi 6140 care este obligatorie la tractorul omului. Piesa aceasta a fost fabricata cu o mare atentie la detalii. Prelucrarea exceptionala aduce un plus de eficienta acestui element indispensabil sistemului de transmisie. Crucea cardan trebuie amplasata la puntea din fata a tractorului. Solicita o oferta si plaseaza comanda! Piesa va ajunge repede la tine si va avea certificat de garantie!

Nu pierde vremea si comanda din timp piesele de care au nevoie utilajele tale ca sa fie la inaltime! Promitem un parteneriat avantajos de ambele parti! Incepem mereu prin a-ti oferi posibilitatea sa te sfatuiesti gratuit cu unul dintre specialistii nostri tehnici prin intermediul serviciului gratuit de consultanta tehnica. Montajul il poti face cu ajutorul echipei noastre de mecanici. Pe principiul uite avaria, nu mai e avaria! Asa functionam noi, repede si eficient!

Cruce cardan fata Steyr Profi 6140 - se expediaza oriunde in tara!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!
Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor Steyr Profi 6140 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil aceasta cruce cardan fata Steyr Profi 6140 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura