Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Steyr Profi 6115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr Profi 6115
Out Of stock
Descriere
Piesele prezentate de noi sunt intotdeauna parte a gamelor de top. O cruce cardan fata Steyr Profi 6115 devine aliata ta! Ia in considerare sfaturile specialistilor si alege aceasta componenta pentru rezistenta indelungata in timp pe care o ofera! Pozitionarea crucii cardanice se face la puntea din fata a tractorului. Transmisia echipamentului va avea de acum inainte o piesa fantastica in alcatuire! Solicita chiar acum o oferta detaliata!

Nimic nu-ti mai sta in cale atunci cand stii ca utilajele tale functioneaza exemplar! Functionalitatea lor se regaseste in sporul tau! Consilierea tehnica a clientilor nostri este gratuita complet si poate fi accesata oricand telefonic sau chiar si in scris! Este serviciul cu care ne mandrim si pe care clientii nostri il apreciaza! Afla totul si despre restul serviciilor noastre tot acum daca tot ne suni.

Cruce cardan fata Steyr Profi 6115 - platesti rezonabil pentru un produs foarte bun!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!
Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor Steyr Profi 6115 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Aceasta cruce cardan fata Steyr Profi 6115 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura