Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Steyr Profi 4130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr Profi 4130
Out Of stock
Descriere
Daca vrei ca utilajul tau sa functioneze optim, zi de zi, incearca aceasta cruce cardan fata Steyr Profi 4130 de exceptie! Este o componenta pe care te poti baza si care are grija de functionarea elementelor sistemului de transmisie. Tractorul tau va functiona fara probleme daca vei amplasa crucea cardan la puntea din fata. Aceasta este o piesa recomandata de catre specialisti! Iti vom livra componenta impreuna cu un certificat de garantie!

Credem ca utilajul tau merita nu doar piese de calitate superioara, ci si servicii adaptate nevoilor sale! Angajatii ACN sunt experti in domeniu, deci stoarce de la ei toate raspunsurile si solutiile tehnice. Ce se potriveste bine utilajului tau, de ce interventii ar avea nevoie, care consumabile sunt mai bune. Ii poti contacta in toate zilele lucratoare si primesti garantat consultanta tehnica gratuita!

Cruce cardan fata Steyr Profi 4130 - o componenta stralucita!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!
Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi? Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj? Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor Steyr Profi 4130 este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga aceasta cruce cardan fata Steyr Profi 4130 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura