Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Steyr CVT 6220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr CVT 6220
Out Of stock
Descriere
Aceasta cruce cardan fata Steyr CVT 6220 poarta insemnul calitatii! Acest lucru se datoreaza prelucrarii excelente si a respectarii standardelor de productie in vigoare. Crucea cardanica se remarca de departe ca fiind o componenta durabila ce asigura functionarea optima a elementelor de transmisie. Monteaza piesa din oferta noastra la puntea din fata a tractorului. Gasesti produsul permanent la noi in stoc si vei vedea ca este usor de livrat!

Calitatea pieselor utilizate in reparatia utilajului tau este prioritara, siguranta utilajului tau depinzand de aceasta. Ai gasit piesa perfecta in oferta noastra! Tot ce mai ai de facut este sa plasezi o comanda. Daca nu esti sigur de compatibilitate sau au ramas chestiuni nelamurite, poti, de luni pana vineri, sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri. Eventuale detalii se vor clarifica pe loc, iar utilajul isi va gasi componenta corecta urgent!

Cruce cardan fata Steyr CVT 6220 - un articol exceptional executat!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!
Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor Steyr CVT 6220 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil aceasta cruce cardan fata Steyr CVT 6220 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura