Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Steyr CVT 6240

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr CVT 6240
Out Of stock
Descriere
Esti in dificultate si ai nevoie de o piesa de super-calitate? Ce-ai spune daca ti-am prezenta aceasta cruce cardan fata Steyr CVT 6240 din oferta noastra! Este perfect compatibila cu utilajul tau si aduce o eficienta sporita in timpul exploatarii. Crucea cardan se monteaza la puntea din fata a echipamentului. Tractorul tau merita aceasta imbunatatire a functionarii elementelor de transmisie. Sa stii ca pretul este de partea ta, este unul foarte bun!

ACN Piese Utilaje iti pune la dispozitie un service mobil extrem de bine dotat. Iar daca te decizi sa inchei un contract de mentenanta, toate grijile legate de intretinerea utilajelor tale vor disparea ca prin minune! Clientii nostri mai vechi si-au asigurat deja acest serviciu si sunt extrem de multumiti! Reviziile tehnice sunt realizate la timp, iar reparatiile sunt facute din vreme de catre cei mai buni mecanici!

Cruce cardan fata Steyr CVT 6240 - se deosebeste prin calitatile prezentate!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Serviciul de consultanta la un click distanta!
Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti? Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor Steyr CVT 6240 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Aceasta cruce cardan fata Steyr CVT 6240 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura