Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Steyr CVT 6160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr CVT 6160
Out Of stock
Descriere
Aceasta cruce cardan fata Steyr CVT 6160 este o piesa atat de bine prelucrata, incat promite o functionare ireprosabila pe o perioada indelungata! Ajuta-ti sistemul de transmisie al echipamentului sa functioneze optim pentru mult timp! Crucea cardanica se monteaza la puntea din fata a tractorului. Faptul ca este fabricata din material de cea mai buna calitate permite exploatarea utilajului in conditii de siguranta. Solicita o oferta completa!

Pentru alte sfaturi tehnice care pot imbunatati considerabil randamentul utilajului, ia legatura cu un consultant de la ACN Piese Utilaje. Specialistii iti recomanda ca cel mai bine sa ai incheiat un contract de mentenanta care sa se ingrijeasca constant de utilajele tale. Avandu-le in perfecta stare de functionare, activitatile tale se vor desfasura fara intreruperi nedorite. Acceseaza serviciul nostru si nu vei regreta!

Cruce cardan fata Steyr CVT 6160 - o piesa facuta cu maiestrie!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!
Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor Steyr CVT 6160 este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre aceasta cruce cardan fata Steyr CVT 6160 pe care o doresti!

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura