Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Case Puma 195

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Puma 195
Out Of stock
Descriere
Esti in cautarea piesei de schimb perfecte? Aceasta cruce cardan fata Case Puma 195 are un pret extraordinar de atractiv si poate fi achizitionata chiar acum fiind in stoc si gata de livrare. O poti comanda acum si o expediem la adresa pe care ne-o mentionezi. In 24 de ore intri in posesia ei! Alege-o cu incredere daca esti in cautarea unei componente care va rezista la uzura mult timp. Sa o montezi la puntea din fata a tractorului.

Avem pentru tine toate componentele de care ai putea avea nevoie, iar serviciile pe care ti le oferim sunt cele mai bune pe care le poti gasi. Daca ai probleme tehnice ce depasesc cunostintele tale in ale mecanicii, nu-ti face griji! La ACN Piese Utilaje ai posibilitatea sa discuti cu specialisti in domeniu fara sa-ti fie percepute costuri! Orice avarie tehnica apare la echipamentul tau se poate remedia rapid daca ai alaturi oameni bine pregatiti si specializati in utilaje grele!

Cruce cardan fata Case Puma 195 - oriunde te afli, o vei primi cu siguranta maine!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Serviciul de consultanta la un click distanta!
Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti? Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor Case Puma 195 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Aceasta cruce cardan fata Case Puma 195 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura