Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor New Holland T7.195

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T7.195
Out Of stock
Descriere
Aceasta cruce cardan fata New Holland T7.195 reprezinta un etalon al elementelor de transmisie! Super recomandata de catre profesionisiti si super solicitata de catre clienti! Crucea cardanica se monteaza la puntea din fata a tractorului si aduce beneficii considerabile functionarii elementelor ale transmisiei. Componenta are un pret accesibil. In doar 24 de ore va ajunge la destinatia aleasa de tine.

Tractorului New Holland T7.195S ii poti monta crucea cardanica pe care ti-am prezentat-o aici. Ea este compatibila si cu utilajul acesta. Echipa de tehnicieni ACN iti ofera gratuit consultanta tehnica. ACN Piese Utilaje ofera clientilor sai cele mai bune servicii! Iar daca doresti sa vina cineva si sa-ti monteze crucea cardanica sau sa faca alte reparatii la utilaj, ai putea sa ne chemi tot pe noi si te vei putea intoarce la treaba chiar mai repede decat te asteptai!

Cruce cardan fata New Holland T7.195 - cat de bine-i sade tractorului tau cu o piesa noua!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!
Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor New Holland T7.195 este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga aceasta cruce cardan fata New Holland T7.195 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca sanatos la treaba!

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura