Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor New Holland T7.175

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T7.175
Out Of stock
Descriere
O cruce cardan fata New Holland T7.175 este o piesa din gama de top, perfect compatibila cu utilajul pe care il administrezi! Ca sa te asiguri ca elementele sistemului de transmisie vor functiona impecabil, atunci aceasta componenta eficienta trebuie montata la puntea din fata a tractorului. Piesa se livreaza direct din stoc! Iata un produs atat de rezistent si fiabil, incat ne simtim increzatori ca putem sa-ti aducem doar cele mai de top piese, oricand, pentru tine!

Cere mai multe detalii consultantilor nostri! Din respect pentru activitatea pe care o practici, iti oferim si un serviciu gratuit de consultanta care sa-ti fie mereu aproape atunci cand situatia pare sa se impotmoleasca. Asistentii te vor sprijini cu informatii si te vor ajuta sa plasezi comanda. Piesa ajunge la tine intr-o clipita! Astfel stim ca, livrand-o rapid, tu nu vei sta cu un utilaj avariat pe bara. Contacteaza-ne!

Cruce cardan fata New Holland T7.175 - pentru o exploatare sigura a tractorului!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!
Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantie
Cruce cardan punte fata pentru tractor New Holland T7.175 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar aceasta cruce cardan fata New Holland T7.175 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura