Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor New Holland T7.245

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T7.245
Out Of stock
Descriere
Piesa din imaginile alaturate este conceputa sa aduca beneficii tractorului tau! Aceasta cruce cardan fata New Holland T7.245 se incadreaza in gama pieselor de schimb pe care trebuie sa le potrivesti cu atentie utilajului tau. Componenta este esentiala in functionarea elementelor de transmisie, iar cea pe care ti-o prezentam noi este de calitate superioara si merita achizitionata pentru ca are si un pret foarte bun. Se monteaza la puntea din fata a tractorului aceasta cruce cardanica.

Consultantii nostri tehnici te pot sprijini in gasirea piesei perfecte pentru tractorul tau. Nu trebuie sa mai cauti printre sute de piese si sa nu mai stii care-ti trebuie. Suni echipa noastra de tehnicieni si cauta ei in locul tau. Traditionalul serviciu de consultanta, care a facut mii de clienti multumiti, este si la indemana ta. Acest serviciu iti este oferit de personal calificat, cu experienta vasta in domeniul utilajelor grele.

Cruce cardan fata New Holland T7.245 - sa vezi cum scoate untul din tractorul tau!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!
Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor New Holland T7.245 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga aceasta cruce cardan fata New Holland T7.245 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca sanatos la treaba!

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura