Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor New Holland TM140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TM140
Out Of stock
Descriere
O cruce cardan fata New Holland TM140 este o investitie excelenta si de durata! Calitatea este peste asteptari, iar rezistenta in timp o transforma in cea mai buna alegere pe termen lung. In compozitie, producatorul a folosit cel mai bun material! Crucea cardanica se monteaza la puntea din fata a tractorului si creste randamentul elementelor importante ale transmisiei. Componenta se afla in stoc permanent si o poti comanda chiar acum!

Suna-ne sau scrie-ne si un consultant din cadrul echipei noastre iti va raspunde in timp util si te va ajuta sa faci alegerea in conformitate cu problema ta. Nu numai gasirea piesei o poate face, dar te va indruma si catre o rezolvare practica a avariei. Pentru ca in echipa noastra si-au facut loc doar profesionisti, iti garantam ca interventiile lor vor fi un real succes si tu iti vei putea desfasura activitatea in conditii de siguranta deplina!

Cruce cardan fata New Holland TM140 - cea mai buna alegere!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!
Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor New Holland TM140 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil aceasta cruce cardan fata New Holland TM140 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura