Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor New Holland TM135

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TM135
Out Of stock
Descriere
Aceasta cruce cardan fata New Holland TM135 este solutia tehnica la care te incurajam sa apelezi daca doresti ca elementele transmisiei sa functioneze in timpul exploatarii utilajului. Vei reusi sa faci acest lucru cu succes daca vei comanda aceasta cruce cardanica si o vei monta la puntea din fata a tractorului. Piesa este foarte rezistenta si a fost prelucrata exceptional! Alege piesele de calitate recomandate de catre specialisti!

Poti sa rasfoiesti catalogul nostru virtual in caz ca esti in cautarea si a altor piese pentru utilajul tau. Gasesti permanent piesele de care ai nevoie in stoc si sunt mereu impachetate in oferte atragatoare. Ai servicii personalizate in functie de nevoile tale. Ai nevoie de alte detalii pentru mentenanta? Le primesti de la noi, fara niciun cost. Daca ai nelamuriri, contacteaza-ne si beneficiezi gratuit de consultanta tehnica.

Cruce cardan fata New Holland TM135 - o montezi cu brio!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!
Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantie
Cruce cardan punte fata pentru tractor New Holland TM135 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar aceasta cruce cardan fata New Holland TM135 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca sanatos la treaba!

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura