Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor New Holland T7.170

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T7.170
Out Of stock
Descriere
Tractorul se va bucura de o functionare perfecta a elementelor de transmisie daca alegi componenta din oferta noastra! Aceasta cruce cardan fata New Holland T7.170 reprezinta alegerea potrivita pentru utilajul tau daca iti doresti o piesa rezistenta la un pret irezistibil. Componenta este fabricata din cel mai bun material si respecta cu strictete standardele de calitate. Crucea cardanica se monteaza la puntea din fata a echipamentului. Ne poti solicita o oferta oricand si iti oferim toate informatiile necesare!

La ACN Piese Utilaje gasesti mereu produse de calitate care au preturi accesibile. Merita sa iti achizitionezi piese de schimb de la noi. Ne asiguram ca detinem mereu in stoc tot ce ai putea avea nevoie. Nu trebuie sa disperi, nu este un capat de tara ca nu te pricepi in domeniul acesta, nici noi nu le stim pe toate. Insa, ce tine de utilajele grele este pasiunea noastra si te putem sprijini corect in acest sens!

Cruce cardan fata New Holland T7.170 - ofera eficienta spectaculoasa!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!
Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor New Holland T7.170 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Aceasta cruce cardan fata New Holland T7.170 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura