Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor New Holland T7.270

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T7.270
Out Of stock
Descriere
Trebuie sa facem tot ce se poate pentru indeplinirea obiectivelor noastre! Primul obiectiv este achizitionarea piesei care ne face probleme! Aceasta cruce cardan fata New Holland T7.270 este disponibila spre a fi comandata si te asiguram ca este o piesa de cea mai buna calitate. Crucea cardanica se pozitioneaza la puntea din fata a tractorului si se monteaza cu mare atentie pentru a lasa transmisia sa functioneze optim.

Nu ezita sa iei legatura cu noi atunci cand te afli in fata unei reparatii. Oferim solutiile potrivite fara sa percepem vreun cost. Nici prin cap nu-ti trece cat de repede isi va reveni tractorul! Primul serviciu la care trebuie neaparat sa apelezi cand vii la noi este cel de consultanta tehnica. Pentru ca iti raspund la toate intrebarile asistentii nostri tehnici si ti se recomanda cele mai bune solutii tehnice, ai doar de castigat!

Cruce cardan fata New Holland T7.270 - faci o reparatie de milioane!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor New Holland T7.270 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Aceasta cruce cardan fata New Holland T7.270 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura