Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor New Holland T7.260

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T7.260
Out Of stock
Descriere
Aceasta cruce cardan fata New Holland T7.260 este o creatie prelucrata excelent. Producatorul a folosit in compozitia acestui produs un material de calitate superioara, iar componenta este una fiabila! Crucea cardan se monteaza la puntea din fata a tractorului. Functionarea optima elementelor de transmisie este esentiala in buna exploatare a echipamentului. Cere o oferta care sa cuprinda toate detaliile, apoi comanda increzator acest articol!

Doar la ACN serviciul de consultanta este gratuit si doar aici ai parte de sfaturi cand vine vorba despre tipuri de utilaje, consumabile, montaj si asa mai departe. Daca intampini si alte probleme tehnice la utilaje, e bine sa te sfatuiesti tot cu asistentii nostri. Te pot indruma catre o rezolvare foarte rapida si cu rezultate pozitive de lunga durata. Un echipament ingrijit corespunzator da randamentul dorit mult mai usor.

Cruce cardan fata New Holland T7.260 - pentru o exploatare sigura a tractorului!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Cruce cardan punte fata pentru tractor New Holland T7.260 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre aceasta cruce cardan fata New Holland T7.260 pe care o doresti!

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura