Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Case Puma 220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Puma 220
Out Of stock
Descriere
Iti vei permite aceasta cruce cardan fata Case Puma 220 pentru ca are un cost avantajos! Producatorul s-a asigurat ca standardele de calitate au fost respectate in amanuntime. Este realizata din materiale ce o fac sa fie foarte rezistenta in timp! Merita achizitia pentru ca respecta intocmai criteriile tehnice necesare. Acest lucru a dus la o buna compatibilitate cu tractorul tau. Monteaza crucea cardan la puntea din fata a echipamentului.

Calitatea este la ea acasa la ACN Piese Utilaje. Alege una dintre piesele exceptionale pe care le avem disponibile pentru tine si comanda acum pentru a putea beneficia si de serviciile noastre. Nu uita, fiecare detaliu este important, nu bagateliza unele componente doar pentru ca ti se pare ca mai rezista o vreme. Cand nu stii ce solutie tehnica se potriveste utilajului, contacteaza-ne! Iti acordam consultanta tehnica gratuita mereu!

Cruce cardan fata Case Puma 220 - va functiona perfect garantat!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!
Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor Case Puma 220 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil aceasta cruce cardan fata Case Puma 220 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura