Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Valtra BF65

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra BF65
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de un produs de calitate superioara, cotat excelent de cei mai buni experti in domeniul tehnologiei produselor de schimb pentru utilaje! O cruce cardan punte fata Valtra BF65 este una dintre componentele care prezinta mare interes in randul clientilor. Este extrem de eficienta in cadrul sistemul de transmisie. Crucea cardanica se pozitioneaza atent la puntea din fata a echipamentului. Nu uita, indiferent de piesa dorita, la noi o gasesti cu siguranta!

Apeleaza-ne cu incredere cand ai nevoie de piese de schimb pentru ca noi iti putem face cele mai bune oferte si vei beneficia si de servicii de calitate! Recomandari de piese bune, oferte atractive la consumabile si sfaturi care tin de montaj! Si pentru ca stim ca exista momente in care iti trebuie rapid utilajul functional, noi facem tot posibilul sa iti livram produsele cat mai repede.

Cruce cardan punte fata Valtra BF65 - te asteapta la noi o piesa de exceptie!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Garantia in ceea ce priveste aceasta cruce cardan punte fata pentru tractor Valtra BF65 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil aceasta cruce cardan punte fata Valtra BF65 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura