Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardan punte fata pentru tractor Valtra 785

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra 785
Out Of stock
Descriere
Alege in functie de calitate in primul rand! Piesa pe care ti-o recomandam este prezenta in permanenta in stocul companiei noastre si o poti achizitiona la cel mai bun pret de pe piata. Aceasta cruce cardan punte fata Valtra 785 este o piesa de calitate superioara! Eficienta si rezistenta, ea iti va asigura o exploatare pe termen lung a sistemului de transmisie. Crucea cardanica se monteaza la puntea din fata a tractorului.

Ai tractoarele Valtra 785C si Valtra 785F in dotare si au nevoie de o cruce cardanica noua? Poti alege modelul nostru pentru ca este perfect compatibil. Este necesar sa stii ca fiecare decizie buna pe care o iei aduce beneficii activitatii pe care o desfasori. Iar daca te convingem ca suntem cei mai buni, poate vom deveni parteneri si te vei numara printre clientii care au reusit sa aiba cele mai puternice afaceri cu ajutorul serviciului de mentenanta personalizata.

Cruce cardan punte fata Valtra 785 - are caracteristici uimitoare!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!
Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Garantie
Cruce cardan punte fata pentru tractor Valtra 785 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar aceasta cruce cardan punte fata Valtra 785 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura