Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa oala cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 438D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 438D
Out Of stock
Descriere
Munca fizica este intotdeauna grea si obositoare, dar cu ustensilele potrivite aceasta poate fi mai usoara si mai placuta. Asa cum pe tine o pereche de manusi te ajuta sa muncesti mai cu spor si sa iti protejezi mainile de murdarie si durere, la fel actioneaza si bucsa. Cu bucsa cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 438D alaturi, buldoexcavatorul tau poate performa mai mult timp la capacitate maxima.

Precum manusile, la fel sunt si bucsele. Daca ele nu se potrivesc perfect utilajului tau, cauzeaza mai multe probleme decat rezolvari. Pentru a fi sigur ca achizitionezi piesa potrivita, apeleaza la serviciul de consultanta tehnica gratuit. Printr-un apel telefonic vei primi raspunsuri la toate intrebarile tale si informatii despre montaj si mentenanta.

Bucsa cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 438D - detaliul care aduce performanta
Buldoexcavatorul este format din numeroase piese de metal, care in timpul utilizarii ajung sa se atinga intre ele. In momentul atingerii lor se creaza vibratii puternice. Bucsa aceasta este menita sa creeze o legatura intre doua asemenea piese de metal si sa amelioreze orice socuri s-ar forma. Cu ajutorul micului amortizor, utilajul poate functiona pe o durata mai lunga de timp. Achizitioneaza azi bucsa noastra si iti garantam ca buldoexcavatorul tau va petrece mai mult timp pe santier si mai putin in service.

Serviciul de consultanta tehnica gratuit este aici sa te ajute!
Mentionat deja mai sus, serviciul de consultanta tehnica iti poate oferi toate informatiile de care ai nevoie. Suna acum si unul dintre consultantii nostri te va lamuri in legatura cu orice problema ai avea. Apeleaza la expertii nostri pentru a alege corect bucsa mult dorita!

Livrare
Pentru ca la ACN Piese Utilaje facem parte dintr-un sistem echilibrat, nu doar plasarea comenzilor se face rapid, ci si livrarea. Comanda chiar azi bucsa oala cilindru ridicare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 438D la noi pe site sau chiar si telefonic, iar ea va ajunge la tine maine! Nu stim cum, dar curierii nostri nu dau gres niciodata.

Montaj
Bucsele, desi pare ele a fi simple, asamblarea acestora nu este niciodata usoara. Cu gandul la tine si la utilajul tau, noi iti sugeram sa lasi montajul pe mana profesionistilor. Un mecanic autorizat va reusi intotdeauna sa se ocupe de utilajul tau cel mai bine. Pentru mai multe detalii, suna la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura