Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt sistem rotire brat Caterpillar 424D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 424D
Cod produs
2JTW6E53-AM
Out Of stock
Descriere
O mai tii minte pe doamna Hudson, care - in ciuda vicisitudinilor vietii sale - reuseste sa fie pozitiva in relatia cu oaspetele sau permanent, excentricul detectiv Sherlock Holmes, dar si cu bunul prieten al acestuia, dr. Watson? Daca inlocuim personajele lui A.C.Doyle cu „eroii” principali dintr-un sistem de rotatie al bratului unui buldoexcavator, observam o asemanare izbitoare. Boltul uneste doua componente, le tine fixate pe echipament, dar le ofera suficienta libertate de miscare la comanda operatorului. Totusi, in timp ce dna. Hudson este de neinlocuit, dl. Bolt va trebui schimbat ocazional cu un domn mai fresh, in cazul nostru cu un bolt sistem rotire brat Caterpillar 424D proaspat scos din tipla.

Piese noi stii unde gasesti mereu - la NOI! Le cumperi usor, le primesti repede, le montezi cat ai zice „peste” si, voil , „balaurul” buldoexcavatoresc cu forme rubensiene isi reia activitatea. Fericirea se citeste pe buzele tuturor: ale noastre, ale tale, ale operatorului, ale „bestiei” tale metalice. Asta este experienta pe care ti-o promitem daca ne alegi pe NOI!

Bolt sistem rotire brat Caterpillar 424D - fixeaza si elibereaza

In universul utilajelor de constructii, si nu numai, conteaza chiar si cel mai mic detaliu, iar boltul acesta, asa subtirel cum este, face ca fiecare miscare a componentelor pe care le tine la un loc sa fie precisa si fiabila. Dupa cum stii deja, aceasta piesa este formata dintr-un corp cilindric subtirel si o „ureche” de culoare galbena, care ramane fixata in afara ansamblului si ajuta boltul sa-si indeplineasca rolul cu succes. Desi este o piesa de mici dimensiuni, compenseaza pe deplin prin calitate si rezistenta.

ACN Piese Utilaje iti ofera serviciu de consultanta fara niciun cost

Ti-am spus ca la ACN gasesti tot ce-ti trebuie? Inclusiv acest bolt de care ai atata nevoie in momentul de fata. Ne suni, ne scrii sau ne vizitezi, si noi ne vom conforma cererii tale. Echipa noastra este pregatita sa-ti ofere consultanta gratuita, astfel incat niciun detaliu sa nu ramana nelamurit. Contacteaza-ne cu incredere!

Livrare

Dupa ce te-ai decis sa comanzi acest bolt sistem rotire brat pentru buldoexcavator Caterpillar 424D pe care il gasesti usor in oferta noastra, ai la dispozitie circa 24 de ore pentru a intra in posesia lui. Suntem dedicati sa contribuim la povestea ta de succes cu toate „armele” din dotare. Asa ca nu mai sta pe ganduri si cere-ne o oferta!

Montaj

Pentru a te asigura ca piesa isi va indelipini rolul in mod corect si fara niciun fel de probleme, te sfatuim sa o montezi intr-un service autorizat. Fiind un element de legatura vital, boltul are nevoie de cunostintele si instrumentele unui specialist in domeniu, care sa realizeze un montaj de precizie, mai ales sa greseze piesa inainte de a o amplasa in bratul buldoexcavatorului.

Specificatii

Diametru - 55mm
Lungime - 205mm
Masa - 4,85kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura