Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt sistem rotire brat Caterpillar 438B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 438B
Cod produs
1USMC72Z-AM
Out Of stock
Descriere
Poate ca nu are capa si spada si nici puteri neobisnuite, dar acest bolt sistem rotire brat Caterpillar 438B are un rol esential in lumea din bratul excavatorului. Zi de zi, boltul mentine in echilibru doua componente esentiale ale sistemului, asemenea unui razboinic care pazeste cu sfintenie o cetate. Fara el, haosul ar pune stapanire pe taramul buldoexcavatoresc! Norocul lui este ca are cin’ sa-i poarte de grija: pe de o parte, operatorul, care-l curata la nevoie; pe de cealalta parte, ACN Piese Utilaje, care poate deschide un muzeu al boltilor - atat de multe modele are in depozit.

Da, ai citit bine: avem un depozit impresionant si o echipa minunata in spate, dornica sa ajute toti clientii cu care intra in contact. Ceea ce ne deosebeste de ceilalti este faptul ca noi oferim pachet complet: vrei sa cumperi unul sau mai multe produse ori servicii, atunci primesti automat si consultanta tehnica gratuita. Promitem o experienta exceptionala! Te asteptam!

Bolt sistem rotire brat Caterpillar 438B - un razboinic in felul lui

Aceasta piesa este esentiala in sistemul din care face parte. Este formata dintr-un corp cilindric si o „ureche”, cu ajutorul careia boltul ramane fixat pe utilaj. Cu precizie si „indemanare”, el isi pastreaza functionalitatea si contribuie la mentinerea integritatii sistemului. Rolul boltului este de a tine la un loc doua componente esentiale si de a le elibera atunci cand este nevoie. Din nefericire, in timp, intervine pacatoasa uzura si atunci va fi nevoie de inlocuirea piesei cu una noua.

ACN Piese Utilaje - cu vant la pupa, inainte!

Suntem o echipa cu gandire din viitor - mereu pregatiti sa-ti oferim o experienta de cumparare care sa-ti ridice sprancenele de satisfactie. Pe langa piesele pe care le vei achizitiona de la noi, vei primi consultanta tehnica gratuita si, desigur, o doza impresionanta de prietenie. Iti stam la dispozitie pe toate canalele de comunicare, asa hai sa intri in legatura cu noi!

Livrare

Dupa ce te-ai decis sa comanzi acest bolt sistem rotire brat pentru buldoexcavator Caterpillar 424D pe care il gasesti usor in oferta noastra, ai la dispozitie circa 24 de ore pentru a intra in posesia lui. Suntem dedicati sa contribuim la povestea ta de succes cu toate „armele” din dotare. Asa ca nu mai sta pe ganduri si cere-ne o oferta!

Montaj

Pentru a te asigura ca piesa isi va indelipini rolul in mod corect si fara niciun fel de probleme, te sfatuim sa o montezi intr-un service autorizat. Fiind un element de legatura vital, boltul are nevoie de cunostintele si instrumentele unui specialist in domeniu, care sa realizeze un montaj de precizie, mai ales sa greseze piesa inainte de a o amplasa in bratul buldoexcavatorului.

Specificatii

Diametru - 55mm
Lungime - 205mm
Masa - 4,85kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura