Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt sistem rotire brat Caterpillar 428D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428D
Cod produs
GSR6CQ7B-AM
Out Of stock
Descriere
Un hamac suspendat intre doi copaci ii aduce pe oameni mai aproape de natura si le ofera un loc relaxant, lasandu-i sa se delecteze in miscarile blande ale vantului. La fel, un bolt din sistemul de rotire al unui brat de buldoexcavator leaga doua elemente, dar le lasa spatiu de manevra, atunci cand operatorul utilajului apasa butonul corespunzator. Ajuns deja in depozitul nostru, acest bolt sistem rotire brat Caterpillar 428D este indispensabil pentru o buna functionalitate a utilajului.

Poti cumpara piesa de la noi oricand doresti. Se afla pe stoc, asteapta doar un semn din partea ta. Pentru ca echipa noastra este formata din oameni cu expertiza in diferite domenii, suntem mandri sa-ti impartasim un mic secret: orice client poate beneficia de consultanta tehnica gratuita. In acelasi timp, te putem indruma spre unul dintre numeroasele service-uri autorizate din tara, partenerii nostri de incredere.

Bolt sistem rotire brat Caterpillar 428D - un erou in actiune

Aceasta piesa are menirea de a fixa doua componente, conferindu-le insa grade de libertate de miscare. Este formata dintr-un corp cilindric si o „ureche”, care ajuta boltul sa-si indeplineasca rolul cu succes. Desi este o piesa de mici dimensiuni, compenseaza pe deplin prin calitate si rezistenta. Totusi, in timp, boltul se va uza si va trebui inlocuit cu unul nou.

ACN Piese Utilaje - un partener de incredere

Suntem mereu pregatiti sa-ti oferim o experienta de cumparare care sa-ti ridice sprancenele de multumire. Pe langa piesele pe care le vei achizitiona de la noi, vei primi consultanta tehnica gratuita si, desigur, o doza considerabila de prietenie. Suntem la dispozitia ta pe toate canalele de comunicare, asa ca nu mai sta pe ganduri si intra in legatura cu noi.

Livrare

Dupa ce te-ai decis sa comanzi acest bolt sistem rotire brat pentru buldoexcavator Caterpillar 424D pe care il gasesti usor in oferta noastra, ai la dispozitie circa 24 de ore pentru a intra in posesia lui. Suntem dedicati sa contribuim la povestea ta de succes cu toate „armele” din dotare. Asa ca nu mai sta pe ganduri si cere-ne o oferta!

Montaj

Pentru a te asigura ca piesa isi va indelipini rolul in mod corect si fara niciun fel de probleme, te sfatuim sa o montezi intr-un service autorizat. Fiind un element de legatura vital, boltul are nevoie de cunostintele si instrumentele unui specialist in domeniu, care sa realizeze un montaj de precizie, mai ales sa greseze piesa inainte de a o amplasa in bratul buldoexcavatorului.

Specificatii

Diametru - 55mm
Lungime - 205mm
Masa - 4,85kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura