Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt sistem rotire brat Caterpillar 420D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420D
Cod produs
RSA3K948-AM
Out Of stock
Descriere
Numele meu este Bolt! Magicul Bolt! In lumea utilajelor, unde fiecare miscare conteaza, eu sunt cel care face ca lucrurile sa se intample in sistemul de rotire al bratului de pe buldoexcavator. Cu o constructie robusta si o rezistenta impresionanta, Magicul Bolt rezista la conditii dificile de munca. Un cilindru cu „ureche” tine in frau nu una, ci doua componente ale utilajului... Atunci cand vine vorba despre un bolt sistem rotire brat Caterpillar 420D implicit vorbim despre calitate si rezistenta, dar si despre buna functionare a buldoexcavatorului.

Cand apare insa inevitabilul moment de uzura si te-ai hotarat sa inlocuiesti boltul cu unul nou-nout, inseamna ca a venit si vremea sa iei legatura cu noi. Suntem dedicati sa-ti imbunatatim experienta de cumparare, oferindu-ti nu doar piesa care iti trebuie, dar si posibilitatea de a beneficia de consultanta tehnica gratuita. Stim cat de serioase sunt investitiile pe care le faci in utilajele tale si vrem sa te asiguram ca poti conta pe noi atunci cand ai nevoie de piese calitative. Asa ca nu ezita sa ne contactezi.

Bolt sistem rotire brat Caterpillar 420D - mica piesa cu importanta mare

Acest bolt esential in ansamblul din care face parte este format dintr-un corp cilindric si o „ureche”, care il ajuta sa-si indeplineasca rolul cu succes. El fixeaza doua componente, carora le ofera totusi libertatea de miscare, si face posibila miscarea in jurul axei sale. Boltul poate fi considerat asadar un maestru al echilibrului si libertatii. Cu precizie si „indemanare”, el isi pastreaza functionalitatea si contribuie la mentinerea integritatii sistemului. In timp, din cauza intrebuintarii indelungate, piesa va trebui schimbata cu una noua, in stare impecabila.

ACN Piese Utilaje - pentru ca ai pe cine conta!

Ti-am spus ca la noi gasesti tot ce-ti trebuie? Inclusiv acest bolt de care ai nevoie in momentul de fata. Ne suni, ne scrii sau ne vizitezi, si noi ne conformam cererii tale. Echipa noastra este pregatita sa-ti ofere o experienta pozitiva si consultanta gratuita, astfel incat niciun detaliu sa nu ramana nelamurit. Contacteaza-ne cu incredere!

Livrare

Ne dorim, la fel ca tine, sa intri cat mai repede posibil in posesia acestui bolt sistem rotire brat pentru buldoexcavator Caterpillar 420D pe care doresti sa-l cumperi. Livrarea se face, de obicei, in cel mult 24 de ore de la momentul plasarii comenzii. Experienta ta pozitiva de cumparare este prioritatea noastra, de aceea lucram la foc continuu sa-ti satisfacem nevoile. Contacteaza-ne!

Montaj

O piesa montata cum trebuie contribuie la functionarea eficienta a utilajului. De aceea, montajul oricarei piese trebuie facut cu atentie, de preferat intr-un service autorizat. In cazul acestui bolt, se recomanda gresarea lui inainte de montare.

Specificatii

Diametru - 55mm
Lungime - 205mm
Masa - 4,85kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura