Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt sistem rotire brat Caterpillar 442D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 442D
Cod produs
JFGAM6U5-AM
Out Of stock
Descriere
Brrrr... se apropie Halloween-ul si deja pustii tai se tin de sotii. I-ai auzit cum isi faceau planuri si ai ramas inmarmurit: au adunat vopsele, cartoane, cabluri, ba chiar si o plansa pe care au desenat buldoexcavatorul tau de serviciu. Avea culori terne si era acoperit de panze care parca se leganau amenintator. Utilajul era amplasat langa o cripta veche, inconjurata de buruieni inalte, si de sub el parea sa iasa un abur alb-verzui. „Fara acest bolt sistem rotire brat Caterpillar 442D utilajul va ramane vesnic in lumea intunericului”, atat ai apucat sa mai auzi... si te-ai trezit.

Nu stim ce te-a socat mai tare - planurile copiilor sau soarta boltului, dar sa stii ca la noi gasesti mereu piese de calitate, cu livrare cat ai zice... „bolt”. Ne mandrim cu un depozit impresionant, plin-ochi cu piese de schimb. Daca alegi sa cumperi de la noi si ai nevoie de informatii suplimentare despre piesa pe care o cauti, sa stii ca ACN Piese Utilaje are un serviciu gratuit de consultanta tehnica.

Bolt sistem rotire brat Caterpillar 442D - eliberatorul de serviciu

Acesta este un element de uzura de o mare importanta in sistemul de rotire al bratului. Asa cum se vede in imagini, piesa este formata dintr-un corp cilindric si o „ureche” galbena, aceasta avand rolul de a bloca boltul in spatiul care ii este destinat. La randul lui, boltul asigura fixarea a doua componente, lasandu-le insa o oarecare libertate de miscare. Cu precizie si „indemanare”, el isi pastreaza functionalitatea si contribuie la mentinerea integritatii sistemului. Din nefericire, in timp, intervine pacatoasa uzura si atunci va fi nevoie de inlocuirea piesei cu una noua.

ACN Piese Utilaje - ai pe cine conta!

Suntem o echipa cu gandire de pe Marte - mereu pregatiti sa-ti oferim o experienta de cumparare care sa-ti ridice sprancenele de satisfactie. Pe langa piesele pe care le vei achizitiona de la noi, vei primi consultanta tehnica gratuita si, desigur, o doza impresionanta de prietenie. Iti stam la dispozitie pe toate canalele de comunicare, asa ca hai sa ne cunosti!

Livrare

Dupa ce te-ai decis sa comanzi acest bolt sistem rotire brat pentru buldoexcavator Caterpillar 424D pe care il gasesti usor in oferta noastra, ai la dispozitie circa 24 de ore pentru a intra in posesia lui. Suntem dedicati sa contribuim la povestea ta de succes cu toate „armele” din dotare. Asa ca nu mai sta pe ganduri si cere-ne o oferta!

Montaj

Pentru a te asigura ca piesa isi va indelipini rolul in mod corect si fara niciun fel de probleme, te sfatuim sa o montezi intr-un service autorizat. Fiind un element de legatura vital, boltul are nevoie de cunostintele si instrumentele unui specialist in domeniu, care sa realizeze un montaj de precizie, mai ales sa greseze piesa inainte de a o amplasa in bratul buldoexcavatorului.

Specificatii

Diametru - 55mm
Lungime - 205mm
Masa - 4,85kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura