Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere brat cupa fata Caterpillar 442D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 442D
Cod produs
50OISN6Y-AT
Out Of stock
Descriere
Precum vezi, si o banala bucsa iti poate crea dificultati atunci cand cedeaza. Asa simple cum sunt ele, sunt totusi indispensabile bunei functionari a utilajului tau. Calitatea lor este la fel de importanta ca si in cazul unor componente mai complexe. Aceasta bucsa prindere brat cupa Caterpillar 442D care ti-a atras atentia bifeaza din plin criteriul calitatii si are o fiabilitate excelenta. Infrunta cu brio factorii de uzura, sporind randamentul utilajului tau. In plus, are si un pret care o sa-ti placa, incat sa fii pe deplin multumit!

Gasesti la noi o gama complexa de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate. Iti venim in ajutor in orice defectiune pe care ne-o supui atentiei prin remediile excelente pe care ti le oferim. Stim ca nu-i chiar simplu sa alegi piesele potrivite si nici sa cunosti in amanunt chichitele care fac diferenta intre a fi pe linia de plutire sau deasupra ei. De aceea te vom consilia pas cu pas si te vei bucura de cele mai bune rezultate cu minime eforturi. Suna-ne!

Bucsa prindere brat cupa Caterpillar 442D - duce mult si bine!
In structura utilajului tau, de bucse dai adesea. Si colo, si colo, sunt componente uzuale, cu multiple aplicatii. Desigur, nu sunt toate la fel. Cea pe care ti-o propunem acum este destinata prinderii bratului de la cupa din fata a masinariei tale. Rolul bucselor nu-i deloc de neglijat. Sunt elemente de suspensie care contribuie la mentinerea utilajului tau in parametri optimi de functionare, conferind protectie componentelor metalice supuse frecarii. Ele reduc frecarea dintre aceste componente din metal si amortizeaza vibratiile inerente din timpul manevrelor pe care le efectuezi, minimizandu-le impactul. Vei avea astfel mai multa siguranta in timpul lucrului.

Ne mobilizam pentru a-ti veni in ajutor!
Stim ce presupun problemele tehnice si vrem sa le minimizam efectele cat mai mult. Prin serviciile noastre reusim sa acoperim o multime de aspecte ce-ti pot da batai de cap. Cand dai de greu sau ai dubii in privinta pieselor de care ar avea nevoie utilajul tau, parerea unui specialist ti-ar prinde numai bine, nu-i asa? Serviciul nostru de consultanta tehnica pica la tanc si te scuteste de o multime de batai de cap. Sa-ti mai spunem ca este si gratuit? Un motiv in plus sa profiti de el pentru a imbunatati performantele utilajului tau. Contacteaza-ne, nu te sfii!

Livrare
Sa stai in stand by cu utilajul incapabil de munca nu-i un scenariu prea placut. Telefonul suna, timpul trece, lucrarea stagneaza. Stim cum e si nu vrem ca lucrurile sa se desfasoare astfel. Iti livram aceasta bucsa prindere brat cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 438D super rapid,  o data ce ai plasat comanda online sau telefonic. Daca-ti suna apoi telefonul, posibil sa fie curierul care te anunta ca ti-a sosit piesa. Mai ai si posibilitatea ridicarii coletului de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca-ti este mai comod asa.

Montaj
Pentru a te asigura de o functionare ca la carte dupa efectuarea interventiei tehnice, acorda montajului atentia cuvenita. Nu orice priceput face treaba buna, ca sa nu mai spunem ca poate si strica una-alta, si de aceea iti recomandam sa efectuezi montajul intr-un cadru autorizat, cu personal de specialitate. La o adica, sa ai siguranta si garantia lucrului bine facut. Fiecare interventie tehnica are particularitatile sale, iar un mecanic competent va sti exact cum si ce sa faca pentru a-ti face utilajul sa functioneze brici. Un aspect ce nu trebuie neglijat este inlocuirea simeringurilor de etansare a articulatiilor o data cu schimbarea bucsei. Ai nevoie de ajutor in privinta montajului? Te putem rezolva!

Specificatii tehnice

Diametru exterior 53mm
Diametru interior 40mm
Inaltime 38mm
Masa - 0,3 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura