Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt sistem rotire brat Caterpillar 428C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428C
Cod produs
ORDHJ34Z-AM
Out Of stock
Descriere
Esti pe o plaja ascunsa de vazul lumii si te uiti cu jind spre un palc de copacei imbacsiti de nisip. In spatele lor, se afla buldoexcavatorul tau bolnavior. Si-a pierdut un bolt si parca te priveste rusinat de dupa crengi. Dupa multe zile de gandire si calcule de tot felul, i-ai scos boltul din sistemul de rotire pentru ca pur si simplu nu mai raspundea la comenzi. Ai cumparat deja unul nou-nout, dar astepti momentul potrivit sa-ti surprinzi utilajul cu aceasta veste. O sa ramana cu gura cascata!!! Ii povestesti cum ai gasit acest bolt sistem rotire brat Caterpillar 428C taman la Bucuresti, la ACN Piese Utilaje?

Ai auzit numai vorbe bune despre echipa si depozitul nostru. De-asta ai si venit la noi! Stiai cat de usor se poate comanda o piesa si cat de repede o primesti acasa la tine. Si fericiti vom fi fost cu totii: tu, ca ai gasit ceea ce-ti trebuia, buldoexcavatorul, ca are de-acum un nou partener de „joaca”, si noi, ca ti-am oferit o experienta de neuitat.

Bolt sistem rotire brat Caterpillar 428C - o surpriza placuta

In universul utilajelor de constructii, si nu numai, conteaza chiar si cel mai mic detaliu, iar boltul acesta, asa subtirel cum este, face ca fiecare miscare a componentelor pe care le tine la un loc sa fie precisa si fiabila. Dupa cum stii deja, aceasta piesa este formata dintr-un corp cilindric si o „ureche” de culoare galbena, care ramane fixata in afara ansamblului si ajuta boltul sa-si indeplineasca rolul cu succes. Desi este o piesa de mici dimensiuni, compenseaza pe deplin prin calitate si rezistenta.

ACN Piese Utilaje iti ofera serviciu de consultanta fara niciun cost

Ti-am spus ca la ACN gasesti tot ce-ti trebuie? Inclusiv boltul de care ai atata nevoie in momentul de fata. Ne suni, ne scrii sau ne vizitezi, si noi ne vom conforma cererii tale. Echipa noastra este pregatita sa-ti ofere consultanta gratuita, astfel incat niciun detaliu sa nu ramana nelamurit. Contacteaza-ne cu incredere!

Livrare

Dupa ce te-ai decis sa comanzi acest bolt sistem rotire brat pentru buldoexcavator Caterpillar 424D pe care il gasesti usor in oferta noastra, ai la dispozitie circa 24 de ore pentru a intra in posesia lui. Suntem dedicati sa contribuim la povestea ta de succes cu toate „armele” din dotare. Asa ca nu mai sta pe ganduri si cere-ne o oferta!

Montaj

Pentru a te asigura ca piesa isi va indelipini rolul in mod corect si fara niciun fel de probleme, te sfatuim sa o montezi intr-un service autorizat. Fiind un element de legatura vital, boltul are nevoie de cunostintele si instrumentele unui specialist in domeniu, care sa realizeze un montaj de precizie, mai ales sa greseze piesa inainte de a o amplasa in bratul buldoexcavatorului.

Specificatii

Diametru - 55mm
Lungime - 205mm
Masa - 4,85kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura