Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie Lukoil ATF Dexron IID/IIIG 20 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lukoil ATF Dexron IID/IIIG
Cod produs
1NZTCQI4-AT
Out Of stock
Descriere
De ai nevoie de un ulei de inalta calitate pentru masinaria ta, avem solutia perfecta pentru tine. Acest ulei transmisie Lukoil ATF Dexron IID/IIIG satisface cele mai ridicate exigente, caci este un lubrifiant semi-sintetic de inalta performanta. Ideal pentru lubrifierea transmisiilor automate, a cutiilor de viteze sau sistemelor de servodirectie. Iti va mentine utilajul sanatos si pregatit de lucru vreme indelungata, tinand coroziunea la distanta si oferindu-i un mediu prielnic. Asigura-te ca nu ramai vreodata fara el, pentru ca lubrifierea este extrem de importanta pentru utilajul tau.

Si asa cum ti-l ingrijesti, asa il ai. Fa alegeri istete, nu e loc de compromisuri daca iti doresti randament maxim. Vei gasi la noi orice produs i-ar fi necesar utilajului tau - piese de schimb, consumabile - toate de cea mai buna calitate. Iar daca ai nevoie de ajutor, contacteaza-te fara ezitare, caci vei avea numai de castigat. Specialistii nostri cunosc in detaliu nevoile utilajelor si iti vor oferi solutii eficiente, la obiect, ca tu sa poti lucra linistit si sa-ti poti planifica activitatea pe termen lung. Suna-ne!

Ulei transmisie Lukoil ATF Dexron IID/IIIG - pentru o lubrifiere impecabila!
Acest ulei Lukoil ATF Dexron IID/IIIG este un fluid de transmisie recomandat pentru cutiile de viteze, pentru convertoare de cuplu, sisteme de directie, ambreiaje, in sistemele hidraulice care au cerinta unui ulei multigrad ISO VG 32 si, in general, ca ulei de transmisie, respectand specificatiile producatorului. Cu o stabilitate excelenta la forfecare si la oxidare si excelente proprietati anti-spumare, uleiul acesta ofera protectie optima impotriva coroziunii.

Vrei sa afli mai multe despre masinaria ta? Suna-ne!
Nu te consta nimic sa obtii informatii utile si sfaturi pretioase despre intretinerea utilajului tau. Iti oferim consultanta gratuita! Avem o echipa de specialisti intr-ale utilajelor, pregatita sa raspunda intrebarilor si solicitarilor tale. Ori de cate ori te confrunti cu o problema careia nu-i dai de cap sau nu esti sigur de compatibilitatea vreunei piese, contacteaza-ne! Sfatul potrivit venit la momentul potrivit te poate scuti de multe eforturi.

Livrare
Iti intelegem urgenta, de aceea iti livram acest ulei Lukoil ATF Dexron IID/IIIG super rapid. Ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Daca-ti este la indemana, ne poti vizita si direct la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Specificatii tehnice

Ulei de transmisie universal de inalta calitate, semi-sintetic, pentru cutii automate, recomandat autoturismelor si vehiculelor comerciale.
Punct de aprindere: 209 C
Punct de curgere: -48 C
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura