Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie GM Dexron III G Texaco ATF

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
GM DEXRON III G Texaco ATF
Cod produs
KJYMX6W4-AT
Out Of stock
Descriere
Stim ca nu este usor intotdeauna sa alegi lubrifiantul potrivit utilajului tau, dar, fiind bine informat, vei putea face cea mai buna alegere. Acest ulei GM Dexron III-G Texaco ATF care ti-a atras atentia este un fluid de inalta calitate, realizat din componente atent selectionate si echilibrate, destinat transmisiilor automate. Protejeaza eficient componentele impotriva uzurii si coroziunii si are proprietati excelente de rezistenta la spumare, dar si in privinta frictiunii sau a stabilitatii termo-oxidative. Se mai remarca prin compatibilitatea cu componentele transmisiilor automate, cu garniturile de elastomer si piesele de plastic. Si sa nu uitam de indicele ridicat de vascozitate, gratie caruia isi mentine proprietatile indiferent de temperatura, asigurandu-ti fluiditatea dorita chiar si la rece.

Daca vrei performanta, investeste inteligent in intretinerea utilajelor tale. Inlocuieste la timp piesele care dau semne de uzura si asigura-te ca etansarea si lubrifierea sunt in parametri optimi. Astfel, poti preveni probleme mai ample, ce implica mai multe eforturi. Daca ai nevoie de ajutor, nu ezita sa ne contactezi. Gasim impreuna cele mai eficiente solutii pentru utilajul tau. Suna-ne, specialistii nostri iti stau la dispozitie!

Ulei GM DEXRON III-G Texaco ATF - pentru o lubrifiere impecabila!
Acest ulei GM DEXRON III-G Texaco ATF este recomandat pentru transmisii automate, servodirectii si convertoare de cuplu, in cazul in care este necesar un produs care indeplineste cerintele GENERAL MOTORS Dexron III . De asemenea, el poate fi utilizat si ca ulei hidraulic, intr-un interval mare de temperaturi, pentru aplicatii auto, industriale si marine.

Ai intrebari? Contacteaza-ne!

Daca vrei sa stii mai multe despre acest ulei sau despre orice alt produs destinat utilajului tau, suntem pregatiti sa raspundem intrebarilor tale. Specialistii nostri iti ofera consultanta gratuita in tot ce tine de intretinerea utilajelor, incat iti va fi mult mai usor sa-ti gestionezi chestiunile de natura tehnica pe care le ai de rezolvat. Un simplu apel telefonic si multe se pot rezolva. Incearca si tu!

Ne miscam super rapid, la fel si curierii cu care colaboram, astfel ca vei primi acest ulei GM DEXRON III-G Texaco ATF in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa ceri o oferta online. La fel de bine si daca-ti este comod, poti ridica produsul direct de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura