Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie CAT TO-2 Texaco ATF Dexron III

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
CAT TO-2 Texaco ATF Dexron III
Cod produs
R3LPNQAX-AT
Out Of stock
Descriere
E normal sa-ti doresti ce e mai bun. Performanta nu este greu de atins cand ai la indemana ingredientele potrivite. Suntem aici sa-ti sustinem eforturile si, cand intampini dificultati, nu te sfii sa ne contactezi. Solutiile pe care ti le oferim te ajuta sa obtii rezultatele pe care ti le doresti. Acest ulei CAT TO-2 Texaco ATF Dexron III conceput special pentru transmisiile automate ii ofera utilajului tau protectie eficienta impotriva uzurii si a coroziunii. Contine ingrediente de cea mai buna calitate, intr-o formula perfect echilibrata, pentru a-ti oferi performanta maxima. Infrunta curajos temperaturile, indiferent de natura lor. Isi mentine fluiditatea la temperaturi scazute fara probleme.

De vrei sa afli mai multe despre lubrifiere sau alte aspecte legate de intretinerea utilajelor tale, suna-ne! Specialistii nostri iti furnizeaza informatii pretioase si te ajuta sa iesi din impas. Trebuie doar sa ne suni cand ai nevoie de ajutor sau de informatii. Bucura-te de avantajele pe care ti le oferim!

Ulei CAT TO-2 Texaco ATF Dexron III - lubrifiere impecabila pentru performanta indelungata!
O lubrifiere de calitate este esentiala pentru buna functionare a utilajului tau. Acest ulei CAT TO-2 Texaco ATF Dexron III este ideal pentru transmisii automate, servodirectii si convertoare de cuplu, in cazul in care este necesar un produs care indeplineste cerintele GENERAL MOTORS Dexron III . De asemenea, el poate fi utilizat si ca ulei hidraulic, intr-un interval mare de temperaturi, pentru aplicatii auto, industriale si marine. Are performante excelente in ceea ce priveste frictiunea, stabilitatea termo-oxidativa sau rezistenta la spumare. De asemenea, ofera protectie maxima impotriva uzurii si a coroziunii.

Ai intrebari? Contacteaza-ne!

Daca vrei sa stii mai multe despre acest ulei sau despre orice alt produs destinat utilajului tau, suntem pregatiti sa raspundem intrebarilor tale. Specialistii nostri iti ofera consultanta gratuita in tot ce tine de intretinerea utilajelor, incat iti va fi mult mai usor sa-ti gestionezi chestiunile de natura tehnica pe care le ai de rezolvat. Un simplu apel telefonic si multe se pot rezolva. Incearca si tu!

Curierii cu care colaboram sunt foarte rapizi, de aceea iti astfel ca vei primi acest ulei CAT TO-2 Texaco Dexron III in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa ceri o oferta online. La fel de bine si daca-ti este comod, poti ridica produsul direct de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura