Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie GM Dexron IID Texaco ATF

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
GM DEXRON IID Texaco ATF
Cod produs
A3EIMCP8-AT
Out Of stock
Descriere
Acest ulei transmisie GM Dexron IID Texaco ATF este un fluid destinat transmisiilor automate, cu performante dovedite. Are la baza o formula care contine uleiuri din grupa a doua si o combinatie echilibrata de aditivi, pentru inalta performanta. Este un ulei fluid la temperaturi scazute, ceea ce confera protectie transmisiei in timpul pornirii la rece. Gratie lui vei evita depunerile nocive. Cand alegi un produs de calitate superioara, ai garantia ca vei obtine randamentul pe care ti-l doresti.

Nu e intotdeauna usor sa alegi produsul potrivit utilajului tau, insa noi nu te lasam sa ratacesti pe taramul nostru, iti oferim indrumarea de care ai nevoie. Apeleaza cu incredere la noi pentru orice ai nevoie legat de intretinerea utilajului tau. Specialistii nostri sunt gata sa te ajute. Suna-ne!

Ulei transmisie GM DEXRON IID Texaco ATF - o alegere inspirata!
Acest ulei GM DEXRON IID Texaco ATF este un lubrifiant recomandat pentru transmisii automate, servodirectii, directii asistate hidraulic, convertoare de cuplu sau ori de cate ori este necesar un produs DEXRON II D. Poate fi utilizat si ca un ulei hidraulic, deoarece acopera o gama larga de temperaturi. Iti asigura performante excelente in ceea ce priveste proprietatile de frecare, stabilitatea termo-oxidativa si rezistenta la uzura si coroziune. Datorita acestor caracteristici, asigura atat un punct scazut de curgere cat si o tendinta redusa de spumare.

Ai nelamuriri? Consultantii nostri raspund solicitarilor tale!
Stim ca nu-i usor sa manevrezi un utilaj, iar intretinerea acestuia iti poate da uneori batai de cap. Dar acum, ca ne-ai gasit pe noi, stresul va fi de domeniul trecutului. Iti oferim consultanta gratuita pentru problemele tehnice cu care te confrunti. Avem o echipa bine dotata teoretic si practic care te va ajuta sa depistezi cauzele problemelor si sa identifici cele mai eficiente solutii. Contacteaza-ne!

Colaboram cu niste curieri foarte rapizi, care iti vor livra acest ulei transmisie GM DEXRON IID Texaco ATF in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Ne poti vizita si direct la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Recomandat pentru transmisii automate, servodirectii, directii asistate hidraulic, convertoare de cuplu sau ori de cate ori este necesar un produs DEXRON II D. Este de asemenea utilizat ca un ulei hidraulic, deoarece acopera o gama larga de temperaturi pentru diverse aplicatii in domeniul auto / marin si in industrie.
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura