Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie Voith G607 Texaco ATF Dexron III

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
VOITH G607 Texaco ATF Dexron III
Cod produs
NP3KHMGV-AT
Out Of stock
Descriere
Fara o lubrifiere corespunzatoare, utilajul tau da semne de oboseala si asta n-are cum sa-ti placa. Asigura-te ca ii oferi un lubrifiant istet, cum este acest ulei VOITH G607 Texaco Dexron III care ti-a atras atentia. Dedicat transmisiilor automate, acest fluid bifeaza aspectele esentiale pentru o functionare impecabila. Uzura si coroziunea vor sta la distanta cu un astfel de lubrifiant si, daca lucrezi in conditii de temperatura scazuta, ramane pe pozitii. Indicele sau de vascozitate este unul ridicat, ceea ce inseamna ca isi pastreaza si la rece fluiditatea. Formula sa contine ingrediente atent selectionate si echilibrate, astfel ca rezultatul final este capabil de performante remarcabile. Convinge-te de calitatile acestui ulei si data viitoare vei sti ce sa alegi.

Satisfactia ta inseamna succesul nostru. Suntem manati de pasiune in tot ceea ce facem si fiecare succes ne stimuleaza sa fim din ce in ce mai buni. Cand ai nevoie de indrumare, da-ne de veste! Vom gasi impreuna cele mai bune solutii pentru rezolvarea problemelor tale. Intretinerea utilajelor tale poate fi mai usoara decat credeai, daca apelezi la noi. Considera-ne, inainte de toate, prietenii tai.

Ulei VOITH G607 Texaco Dexron III - calitate superioara pentru utilajul tau!

O lubrifiere de calitate este esentiala pentru buna functionare a utilajului tau. Acest ulei VOITH G607 Texaco Dexron III este ideal pentru transmisii automate, servodirectii si convertoare de cuplu, in cazul in care este necesar un produs care indeplineste cerintele GENERAL MOTORS Dexron III . De asemenea, el poate fi utilizat si ca ulei hidraulic, intr-un interval mare de temperaturi, pentru aplicatii auto, industriale si marine. Are performante excelente in ceea ce priveste frictiunea, stabilitatea termo-oxidativa sau rezistenta la spumare. De asemenea, ofera protectie maxima impotriva uzurii si a coroziunii.

Ai intrebari? Contacteaza-ne!

Daca vrei sa stii mai multe despre acest ulei sau despre orice alt produs destinat utilajului tau, suntem pregatiti sa raspundem intrebarilor tale. Specialistii nostri iti ofera consultanta gratuita in tot ce tine de intretinerea utilajelor, incat iti va fi mult mai usor sa-ti gestionezi chestiunile de natura tehnica pe care le ai de rezolvat. Un simplu apel telefonic si multe se pot rezolva. Incearca si tu!

Curierii cu care colaboram sunt foarte rapizi, de aceea iti astfel ca vei primi acest ulei VOITH G607 Texaco Dexron III in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa ceri o oferta online. La fel de bine si daca-ti este comod, poti ridica produsul direct de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura