Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie CAT TO-2 Texaco ATF Dexron II

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
CAT TO-2 Texaco ATF Dexron II
Cod produs
OGFASRY4-AT
Out Of stock
Descriere
Verifica periodic starea de sanatate a utilajului tau, caci mult mai usor e sa previi decat sa tratezi. Fii atent indeosebi la lubrifiere, pentru ca ea constituie un aspect esential. Viata multor piese de schimb depinde de lubrifierea lor corespunzatoare, asadar, acorda-i atentia cuvenita. Cu acest ulei CAT TO-2 Texaco ATF Dexron II obtii o lubrifiere impecabila in transmisiile automate sau oriunde se cere un produs Dexron II D. Este un fluid de transmisie cu performante dovedite, ce protejeaza angrenajele impotriva uzurii, a coroziunii sau depunerilor nocive.

Ca sa fii sigur ca este produsul potrivit nevoilor tale, consulta-te cu specialistii nostri, furnizandu-le date elementare privind problema cu care te confrunti. Castigi informatii pretioase, dar si prieteni pe care te poti baza la nevoie. Contacteaza-ne cu incredere!

Ulei CAT TO-2 Texaco ATF Dexron II - o alegere inteleapta!
Acest ulei CAT TO-2 Texaco Dexron II este destinat transmisiilor automate, poate fi folosit si in servodirectii, directii asistate hidraulic, convertoare de cuplu sau ori de cate ori este necesar un produs Dexron II D. De asemenea, poate fi utilizat si ca un ulei hidraulic, intrucat acopera o gama larga de temperaturi. Ofera performante excelente in privinta proprietatilor de frecare, are stabilitate termo-oxidativa si protejeaza eficient impotriva uzurii si coroziunii. Tendinta de spumare este redusa, iar punctul de curgere este unul scazut.

Informatiile ajung la tine rapid!
Daca te simti inconjurat de bezna, te scoatem noi la lumina! Poti verifica daca produsul ales este potrivit utilajului tau sau, daca nu stii cum sa remediezi o defectiune, depistam impreuna cauza si remediul. Consultanta este gratuita! Suna-ne si afla mai multe despre intretinerea utilajelor tale! Vei avea doar de castigat.

Stim ca timpul tau este pretios, de aceea iti vom livra acest ulei CAT TO-2 Texaco ATF Dexron II in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Daca ti-e la indemana, ne poti vizita si direct la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Recomandat pentru transmisii automate, servodirectii, directii asistate hidraulic, convertoare de cuplu sau ori de cate ori este necesar un produs DEXRON II D. Este de asemenea utilizat ca un ulei hidraulic, deoarece acopera o gama larga de temperaturi pentru diverse aplicatii in domeniul auto / marin si in industrie.
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura