Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie ZF TE-ML 17C Texaco ATF Dexron II

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ZF TE-ML 17C Texaco ATF Dexron II
Cod produs
G7T1HVQY-AT
Out Of stock
Descriere
Un fluid de transmisie cum este acest ulei ZF TE-ML 17C Texaco Dexron II este alegerea ideala pentru utilajul tau. Calitatile si performantele sale dovedite iti ofera toate conditiile pentru o exploatare in conditii optime a utilajelor tale, protejandu-le eficient componentele si impiedicand depunerile nedorite. Fiind fluid la temperaturi scazute, protejeaza transmisia in timpul pornirii la rece. Vascozitatea se mentine in parametri optimi pe toata durata de viata a fluidului. Oricat de solicitante ar fi conditiile de lucru, te poti baza pe el.

Gasesti la noi orice ai avea nevoie pentru intretinerea utilajelor tale. Si nu este necesar sa stii care sunt produsele potrivite, caci specialistii nostri te ajuta sa le identifici cat ai zice „peste”. Mizam pe calitate si in privinta produselor pe care le comercializam, dar si in ce priveste serviciile aditionale. Vrem sa te scutim de batai de cap suplimentare, asadar, contacteaza-ne!

Ulei ZF TE-ML 17C Texaco Dexron II - lubrifiere de exceptie pentru utilajul tau!
Acest ulei ZF TE-ML 17C Texaco Dexron II este destinat transmisiilor automate, poate fi folosit in servodirectii, directii asistate hidraulic, convertoare de cuplu sau ori de cate ori este necesar un produs Dexron II D. De asemenea, poate fi utilizat si ca un ulei hidraulic, intrucat acopera o gama larga de temperaturi. Ofera performante excelente in privinta proprietatilor de frecare, are stabilitate termo-oxidativa si protejeaza eficient impotriva uzurii si coroziunii. Tendinta de spumare este redusa, iar punctul de curgere este unul scazut.

Informatiile ajung la tine rapid!
Daca te simti inconjurat de bezna, te scoatem noi la lumina! Poti verifica daca produsul ales este potrivit utilajului tau sau, daca nu stii cum sa remediezi o defectiune, depistm impreuna cauza si remediul. Consultanta este gratuita! Suna-ne si afla mai multe despre intretinerea utilajelor tale! Vei avea doar de castigat.

Stim ca timpul tau este pretios, de aceea iti vom livra acest ulei ZF TE-ML 17C Texaco Dexron II in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Daca ti-e la indemana, ne poti vizita si direct la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Recomandat pentru transmisii automate, servodirectii, directii asistate hidraulic, convertoare de cuplu sau ori de cate ori este necesar un produs DEXRON II D. Este de asemenea utilizat ca un ulei hidraulic, deoarece acopera o gama larga de temperaturi pentru diverse aplicatii in domeniul auto / marin si in industrie.
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura