Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie ZF TE-ML 03D Texaco ATF Dexron III

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ZF TE-ML 03D Texaco ATF Dexron III
Cod produs
Y6FKCWNR-AT
Out Of stock
Descriere
Vrei, nu vrei, sunt momente in care apare cate o defectiune si trebuie sa intervii. Ca sa nu se intample prea des astfel de momente, stai cu ochii pe lubrifiere si tine-o din scurt. Multe piese ajung sa se uzeze din pricina unei lubrifieri necorespunzatoare. E simplu sa previi acest lucru cu lubrifiantul potrivit. Pentru transmisiile automate, iti recomandam acest ulei ZF TE-ML 03D Texaco Dexron III ce are la baza o compozitie speciala, echilibrata, care ii confera proprietati excelente. Astfel, performantele sale au in vedere stabilitatea termo-oxidativa, proprietatile de frecare, rezistenta la spumare, iar protectia impotriva uzurii si a coroziunii este maxima. Sa nu mai vorbim de comportamentul la temperaturi scazute, care te va multumi pe deplin. Va fi fluid si la rece, pentru ca are un indice de vascozitate ridicat, asadar face fata fara probleme.

Nu-ti promitem marea cu sarea, dar iti oferim tot ce e mai bun pentru intretinerea utilajelor tale. Nu putem elimina complet interventiile in service, dar ai putea sa le faci sa se petreaca atunci cand vrei tu, nu cand vor ele. Suna-ne si hai sa vedem ce e de facut pentru a-ti mentine utilajele in cei mai buni parametri!

Ulei ZF TE-ML 03D Texaco Dexron III - calitate superioara pentru utilajul tau!
Acest ulei ZF TE-ML 03D Texaco Dexron III este recomandat pentru transmisii automate, servodirectii si convertoare de cuplu, in cazul in care este necesar un produs care indeplineste cerintele GENERAL MOTORS Dexron III . De asemenea, el poate fi utilizat si ca ulei hidraulic, intr-un interval mare de temperaturi, pentru aplicatii auto, industriale si marine. Are propritetati excelente in ceea ce priveste frictiunea.

Ai intrebari? Contacteaza-ne!

Daca vrei sa stii mai multe despre acest ulei sau despre orice alt produs destinat utilajului tau, suntem pregatiti sa raspundem intrebarilor tale. Specialistii nostri iti ofera consultanta gratuita in tot ce tine de intretinerea utilajelor, incat iti va fi mult mai usor sa-ti gestionezi chestiunile de natura tehnica pe care le ai de rezolvat. Un simplu apel telefonic si multe se pot rezolva. Incearca si tu!

Ne miscam super rapid, la fel si curierii cu care colaboram, astfel ca vei primi acest ulei ZF TE-ML 03D Texaco Dexron III in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa ceri o oferta online. La fel de bine si daca-ti este comod, poti ridica produsul direct de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura