Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie ZF TE-ML 04D Texaco ATF Dexron III

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ZF TE-ML 04D Texaco ATF Dexron III
Cod produs
4R7KH29W-AT
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de ajutor in alegerea lubrifiantului de care are nevoie utilajul tau? Ai nimerit cum nu se putea mai bine. Avem lubrifianti de cea mai buna calitate, pentru performante remarcabile. Acest ulei ZF TE-ML 04D Texaco Dexron III este conceput pentru folosirea in transmisii automate si nu numai. Ingredientele sale sunt atent selectionate si bine echilibrate intr-o formula inovatoare, care ii confera proprietati de exceptie. Are un indice de vascozitate ridicat, care il face pretabil si lucrului la temperaturi scazute, pentru ca isi pastreaza fluiditatea. Ofera componenteleor utilajulu tau protectie eficienta impotriva uzurii si a coroziunii si, in plus, are si calitati anti-spumare.

Daca nu esti inca lamurit sau vrei sa afli mai multe, nimic mai simplu - suna-ne! Expertii nostri intr-ale utilajelor sunt dornici sa te ajute. Iti vor face recomandari utile si iti vor furniza informatii pretioase pentru intretinerea utilajului tau. Nu-ti mai pierde vremea, cu noi rezolvi totul de la A la Z!

Ulei ZF TE-ML 04D Texaco Dexron III - calitate superioara pentru utilajul tau!
Acest ulei ZF TE-ML 04D Texaco Dexron III este recomandat pentru transmisii automate, servodirectii si convertoare de cuplu, in cazul in care este necesar un produs care indeplineste cerintele GENERAL MOTORS Dexron III . De asemenea, el poate fi utilizat si ca ulei hidraulic, intr-un interval mare de temperaturi, pentru aplicatii auto, industriale si marine. Are propritetati excelente in ceea ce priveste frictiunea.

Ai intrebari? Contacteaza-ne!

Daca vrei sa stii mai multe despre acest ulei sau despre orice alt produs destinat utilajului tau, suntem pregatiti sa raspundem intrebarilor tale. Specialistii nostri iti ofera consultanta gratuita in tot ce tine de intretinerea utilajelor, incat iti va fi mult mai usor sa-ti gestionezi chestiunile de natura tehnica pe care le ai de rezolvat. Un simplu apel telefonic si multe se pot rezolva. Incearca si tu!

Ne miscam super rapid, la fel si curierii cu care colaboram, astfel ca vei primi acest ulei ZF TE-ML 04D Texaco Dexron III in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa ceri o oferta online. La fel de bine si daca-ti este comod, poti ridica produsul direct de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura