Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei ZF TE-ML 02F Texaco ATF Dexron III

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ZF TE-ML 02F Texaco ATF Dexron III
Cod produs
RJWFHLST-AT
Out Of stock
Descriere
O lubrifiere deficitara iti poate crea probleme serioase, daca nu observi la timp. De aceea iti recomandam sa verifici constant cum stai la capitolul asta, ca sa poti preveni momente neplacute. Acest ulei ZF TE-ML 02F Texaco Dexron III care ti-a atras atentia este un lubrifiant de calitate superioara destinat transmisiilor automate, avand o compozitie speciala, echilibrata. Protejeaza eficient impotriva uzurii si a coroziunii si se remarca printr-o rezistenta ridicata la spumare. Performantele sale nu se opresc aici - are stabilitate termo-oxidativa, iar indicele de vascozitate este ridicat, astfel ca isi mentine vascozitatea si are fluiditatea corespunzatoare si la temperaturi scazute.

Punem pret pe calitate in tot ceea ce facem - si in ceea ce priveste produsele pe care le comercializam, de la selectie pana la plecarea lor din depozitul nostru catre tine, dar si in ceea ce priveste experienta pe care le-o oferim clientilor nostri. Oricand ai nevoie de ajutor, poti apela cu incredere la noi. Impreuna dam de cap defectiunilor si gasim cele mai bune solutii pentru tine. Suna-ne, vei avea numai de castigat!

Ulei ZF TE-ML 02F Texaco Dexron III - calitate superioara pentru utilajul tau!
Acest ulei ZF TE-ML 02F Texaco Dexron III este recomandat pentru transmisii automate, servodirectii si convertoare de cuplu, in cazul in care este necesar un produs care indeplineste cerintele GENERAL MOTORS Dexron III . De asemenea, el poate fi utilizat si ca ulei hidraulic, intr-un interval mare de temperaturi, pentru aplicatii auto, industriale si marine.

Ai intrebari? Contacteaza-ne!

Daca vrei sa stii mai multe despre acest ulei sau despre orice alt produs destinat utilajului tau, suntem pregatiti sa raspundem intrebarilor tale. Specialistii nostri iti ofera consultanta gratuita in tot ce tine de intretinerea utilajelor, incat iti va fi mult mai usor sa-ti gestionezi chestiunile de natura tehnica pe care le ai de rezolvat. Un simplu apel telefonic si multe se pot rezolva. Incearca si tu!

Ne miscam super rapid, la fel si curierii cu care colaboram, astfel ca vei primi acest ulei ZF TE-ML 02F Texaco Dexron III in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa ceri o oferta online. La fel de bine si daca-ti este comod, poti ridica produsul direct de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura