Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie GM Dexron III Texaco ATF

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
GM DEXRON III Texaco ATF
Cod produs
CMJTLP02-AT
Out Of stock
Descriere
Lubrifierea este un aspect esential in intretinerea utilajului tau. Procesele care ii asigura functionarea au nevoie de aceasta hrana pentru a se putea desfasura corespunzator. Ca sa obtii rezultatele pe care ti le doresti, iti recomandam acest ulei transmisie GM Dexron III Texaco ATF realizat din componente atent selectionate si echilibrate, care iti ofera performante remarcabile. Este un fluid destinat transmisiilor automate, de inalta calitate, cu propritetati excelente in privinta fricitiunii, a stabilitatii termo-oxidative, a rezistentei la uzura si coroziune sau la spumare. Avand un indice ridicat de vascozitate, isi mentine proprietatile si fluiditatea la rece fara probleme. Este perfect compatibil cu componentele transmisiilor automate, cu garniturile de elastomer si piesele de plastic.

Mizeaza pe calitate de fiecare data si vei obtine rezultatele dorite. Utilajul tau are nevoie de cele mai bune produse pentru intretinerea sa ca sa se poata mentine in parametri optimi de functionare si, astfel, sa dea randamentul scontat. Daca ai nevoie de ajutor, nu ezita sa ne contactezi. Iti oferim cele mai eficiente solutii pentru remedierea defectiunilor cu care te confrunti sau pentru intretinerea utilajului tau pe termen lung. Suna-ne!

Ulei transmisie GM DEXRON III Texaco ATF - calitate inainte de toate!
Acest ulei transmisie GM DEXRON III Texaco ATF este recomandat pentru transmisii automate, servodirectii si convertoare de cuplu, in cazul in care este necesar un produs care indeplineste cerintele GENERAL MOTORS Dexron III . De asemenea, el poate fi utilizat si ca ulei hidraulic, intr-un interval mare de temperaturi, pentru aplicatii auto, industriale si marine.

Ai intrebari? Contacteaza-ne!

Daca vrei sa stii mai multe despre acest ulei sau despre orice alt produs destinat utilajului tau, suntem pregatiti sa raspundem intrebarilor tale. Specialistii nostri iti ofera consultanta gratuita in tot ce tine de intretinerea utilajelor, incat iti va fi mult mai usor sa-ti gestionezi chestiunile de natura tehnica pe care le ai de rezolvat. Un simplu apel telefonic si multe se pot rezolva. Incearca si tu!

Ne miscam super rapid, la fel si curierii cu care colaboram, astfel ca vei primi acest ulei GM DEXRON III Texaco ATF in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa ceri o oferta online. La fel de bine si daca-ti este comod, poti ridica produsul direct de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura