Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie VOITH 55.6335.32 (G607) Texaco ATF Dexron II

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
VOITH 55.6335.32 (G607) Texaco ATF
Cod produs
4TBQYS90-AT
Out Of stock
Descriere
Daca si tu pui pret pe calitate si stii ca o lubrifiere necorespunzatoare iti poate crea multe neplaceri, ai ajuns in locul potrivit. Pentru transmisiile automate si nu numai, avem un produs de top, care iti ofera performante pe toata linia. Fie ca vorbim de stabilitatea la oxidare, de protectia impotriva uzurii si coroziunii sau a depunerilor, ori de vascozitate, acest ulei VOITH 55.6335.32 Texaco Dexron II satisface cele mai fine exigente. Utilajul tau se va simti rasfatat cu un astfel de fluid de transmisie, care ramane pe pozitii chiar si la temperaturi scazute.

Este important sa alegi produsul potrivit in momentul potrivit. Stii si tu ca utilajele sunt pretentioase, dar au si de ce, pentru ca ele iti sustin activitatea si fac treburile cele mai grele. Ofera-le ce au nevoie si vor da randament maxim. Daca ai nevoie de ajutor in descifrarea nevoilor lor, te poti baza pe noi. Expertii nostri isi pun la bataie cunostintele in sprijinul tau. Contacteaza-ne si expune-le pe scurt problema ta! Iti vor oferi solutiile cele mai eficiente.

Ulei VOITH 55.6335.32 Texaco Dexron II - lubrifiere de exceptie pentru utilajul tau!
Acest ulei VOITH 55.6335.32 Texaco Dexron II este destinat transmisiilor automate, poate fi folosit in servodirectii, directii asistate hidraulic, convertoare de cuplu sau ori de cate ori este necesar un produs Dexron II D. De asemenea, poate fi utilizat si ca un ulei hidraulic, intrucat acopera o gama larga de temperaturi. Ofera performante excelente in privinta proprietatilor de frecare, are stabilitate termo-oxidativa si protejeaza eficient impotriva uzurii si coroziunii. Tendinta de spumare este redusa, iar punctul de curgere este unul scazut.

Informatiile ajung la tine rapid!
Daca te simti inconjurat de bezna, te scoatem noi la lumina! Poti verifica daca produsul ales este potrivit utilajului tau sau, daca nu stii cum sa remediezi o defectiune, depistam impreuna cauza si remediul. Consultanta este gratuita! Suna-ne si afla mai multe despre intretinerea utilajelor tale! Vei avea doar de castigat.

Stim ca timpul tau este pretios, de aceea iti vom livra acest ulei VOITH 55.6335.32 Texaco Dexron II in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Daca ti-e la indemana, ne poti vizita si direct la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Recomandat pentru transmisii automate, servodirectii, directii asistate hidraulic, convertoare de cuplu sau ori de cate ori este necesar un produs DEXRON II D. Este de asemenea utilizat ca un ulei hidraulic, deoarece acopera o gama larga de temperaturi pentru diverse aplicatii in domeniul auto / marin si in industrie.
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura