Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie MB 236.1-236.7 Texaco ATF Dexron II

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MB 236.1-236.7 Texaco ATF Dexron II
Cod produs
T89NX0DI-AT
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de un nou fluid de transmisie pentru utilajul tau? Se rezolva, pentru ca avem produse de cea mai buna calitate, ramane doar sa-l alegi pe cel compatibil utilajului tau si nevoilor sale. Pentru transmisii automate si nu numai, acest ulei MB 236.1-236.7 Texaco ATF Dexron II iti ofera o lubrifiere excelenta si performantele de care ai nevoie pentru a putea lucra in parametri optimi. Are stabilitate la oxidare si impiedica depunerile, protejand componentele impotriva uzurii si a coroziunii.

Dar ca sa fii convins ca este potrivit utilajului tau, apeleaza la consultantii nostri. E mai sigur asa, decat sa risti sa folosesti un fluid inadecvat. Contacteaza-ne si vei primi rapunsurile de care ai nevoie si sfaturi utile pentru intretinerea utilajului tau!

Ulei MB 236.1-236.7 Texaco ATF Dexron II - lubrifiere impecabila pentru utilajul tau!
Acest ulei MB 236.1-236.7 Texaco Dexron II este destinat transmisiilor automate, poate fi folosit si in servodirectii, directii asistate hidraulic, convertoare de cuplu sau ori de cate ori este necesar un produs Dexron II D. De asemenea, poate fi utilizat si ca un ulei hidraulic, intrucat acopera o gama larga de temperaturi. Ofera performante excelente in privinta proprietatilor de frecare, are stabilitate termo-oxidativa si protejeaza eficient impotriva uzurii si coroziunii. Tendinta de spumare este redusa, iar punctul de curgere este unul scazut.

Informatiile ajung la tine rapid!
Daca te simti inconjurat de bezna, te scoatem noi la lumina! Poti verifica daca produsul ales este potrivit utilajului tau sau, daca nu stii cum sa remediezi o defectiune, depistam impreuna cauza si remediul. Consultanta este gratuita! Suna-ne si afla mai multe despre intretinerea utilajelor tale! Vei avea doar de castigat.

Stim ca timpul tau este pretios, de aceea iti vom livra acest ulei MB 236.1-236.7 Texaco ATF Dexron II in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Daca ti-e la indemana, ne poti vizita si direct la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Recomandat pentru transmisii automate, servodirectii, directii asistate hidraulic, convertoare de cuplu sau ori de cate ori este necesar un produs DEXRON II D. Este de asemenea utilizat ca un ulei hidraulic, deoarece acopera o gama larga de temperaturi pentru diverse aplicatii in domeniul auto / marin si in industrie.
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura