Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei MB 236.5-236.9 Texaco ATF Dexron III

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MB 236.5-236.9 Texaco Dexron III
Cod produs
JYP7IR2W-AT
Out Of stock
Descriere
Ca sa te bucuri de performanta indelungata din partea utilajului tau, nu neglija lubrifierea. Este important sa te asiguri ca aceasta corespunde si calitativ, dar si cantitativ. Alegerea lubrifiantului potrivit poate sa-ti ridice ceva dificultati, dar din moment ce-ai ajuns la noi, nu mai trebuie sa-ti faci griji. Cu un ulei MB 236.5-236.9 Texaco ATF Dexron III de inalta calitate cum este acesta, iti mentii utilajul in parametri optimi. Este un fluid conceput special pentru transmisiile automate, ce are la baza componente atent selectionate si echilibrate. Proprietatile sale iti ofera performante remarcabile de protectie impotriva uzurii si coroziunii si de rezistenta la spumare. Are stabilitate termo-oxidativa si un indice ridicat de vascozitate, care ii confera o fluiditate excelenta chiar si la rece.

Apeleaza cu incredere la noi cand intampini probleme tehnice pentru care n-ar strica o parere in plus. Iti oferim suport tehnic pentru tot ce tine de intretinerea utilajelor tale si produse de cea mai buna calitate. Punem pret pe satisfactia clientilor nostri si ne straduim sa le oferim tot ce este mai bun. Suna-ne si discuta cu specialistii nostri oricand ai nevoie de un sfat!

Ulei MB 236.5-236.9 Texaco ATF Dexron III - calitate superioara pentru utilajul tau!
Acest ulei MB 236.5-236.9 Texaco ATF Dexron III este recomandat pentru transmisii automate, servodirectii si convertoare de cuplu, in cazul in care este necesar un produs care indeplineste cerintele GENERAL MOTORS Dexron III . De asemenea, el poate fi utilizat si ca ulei hidraulic, intr-un interval mare de temperaturi, pentru aplicatii auto, industriale si marine.

Ai intrebari? Contacteaza-ne!

Daca vrei sa stii mai multe despre acest ulei sau despre orice alt produs destinat utilajului tau, suntem pregatiti sa raspundem intrebarilor tale. Specialistii nostri iti ofera consultanta gratuita in tot ce tine de intretinerea utilajelor, incat iti va fi mult mai usor sa-ti gestionezi chestiunile de natura tehnica pe care le ai de rezolvat. Un simplu apel telefonic si multe se pot rezolva. Incearca si tu!

Ne miscam super rapid, la fel si curierii cu care colaboram, astfel ca vei primi acest ulei MB 236.5-236.9 Texaco Dexron III in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa ceri o oferta online. La fel de bine si daca-ti este comod, poti ridica produsul direct de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura