Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor New Holland 8340

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 8340
Cod produs
V8SRB1HQ-IA
Out Of stock
Descriere
La noi gasesti orice i-ar putea trebui utilajului tau, inclusiv atentia pe care specialistii nostri o ofera fiecarui echipament in parte. Arata-i grija ce i-o porti prin comandarea acestui rulment grup conic New Holland 8340 original! Cresterea performantei utilajelor tale este dependenta de grija pe care le-o acorzi. Noi avem grija sa iti punem la dispozitie cele mai bune componente. Ti-am adus acest rulment eficient creat de Carraro in atelierele din Japonia! Cere detalii consultantilor nostri!

Iti oferim si consultanta tehnica gratuita. In cadul acestui serviciu iti vom da multe detalii despre piesa. Spre exemplu, acest rulment se monteaza in pereche pentru a asigura miscarea de rotatie fara excentricitate fata de axa a pinionului de atac. Simeringul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac trebuie si el schimbat. Daca le faci pe toate acestea corect, componentele transmisiei vor functiona impecabil mult timp de aici inainte.

Rulment grup conic New Holland 8340 - iti oferim cea mai buna piesa!
Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!
Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest rulment grup conic pentru tractor New Holland 8340 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Acest rulment grup conic New Holland 8340 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura