Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor New Holland 8610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 8610
Cod produs
ZBJM19LV-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment grup conic New Holland 8610 a ajuns pe raftul depozitului nostru si are un pret foarte avantajos. Oferta noastra are in prim plan un reper Carraro de exceptie! Calitatile sale tehnice sunt de necontestat. Nu te poti plange ca piesa va rezista scurt timp! Ea va fi capabila sa functioneze perfect si pentru o perioada lunga! Uzura nu se va putea atinge asa de usor de ea! Realizat din cel mai bun material de pe piata, rulmentul acesta reprezinta o investitie!

Sfatul specialistilor ar trebui urmat cu mare incredere! Montarea rulmentilor trebuie facuta in pereche. In timpul miscarii de rotatie a pinionului de atac nu trebuie sa apara excentricitate fata de axa. Pentru a beneficia de o interventie de durata, recomandam si schimbarea simeringului ce etanseaza puntea din fata, la locul de intrare al pinionului de atac. Asadar, sunt destule detalii pe care trebuie sa le iei in calcul. Si pentru ca iti oferim o piesa de calitate superioara, iti punem la dispozitie si servicii pe masura. Contacteaza-ne!

Rulment grup conic New Holland 8610 - rezistenta maxima in fata uzurii!
Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Acest rulment grup conic pentru tractor New Holland 8610 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest rulment grup conic New Holland 8610 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura