Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor New Holland 5640

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 5640
Cod produs
9Y01H7VF-O-IA
Out Of stock
Descriere
Cauti un rulment de calitate? Alege acest rulment grup conic New Holland 5640 compatibil cu tractorul tau! Este atat de rezistent, incat te va face sa uiti ca mai trebuie sa-l schimbi. Asta se intampla datorita rezistentei sale remarcabile, de piesa 100% originala Carraro. A fost fabricat in Japonia si si-a demonstrat eficienta in cele mai dificile conditii de lucru. Proprietarii de utilaj care doresc performanta si eficienta maxima ar alege o astfel de piesa.

Rulmentii se vor monta cel mai bine in pereche. In acest mod, asiguri o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa pinionului de atac. Iti recomandam sa ii montezi simultan si impreuna cu simeringul ce asigura etansarea puntii. La locul de intrare al pinionului de atac in puntea din fata ai nevoie de simering nou. Daca iti doresti sa primesti mai multe informatii, apeleaza cu incredere la colegii nostri. Vei avea parte de indrumare complet gratuita.

Rulment grup conic New Holland 5640 - este al tau imediat!
Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!
Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantie
In coletul primit vei regasi factura, acest rulment grup conic pentru tractor New Holland 5640 si garantia, certificatul care te va asigura ca orice situatie va fi remediata rapid. Ea este valabila 6 luni de zile.

Livrare
Livram acest rulment grup conic New Holland 5640 comandat in toate zonele tarii, prin curierat rapid. Inaintea platii, te rugam sa te asiguri ca in urma transportului piesele se afla in stare impecabila. Plata se realizeaza in sistem ramburs. Pentru a ridica direct piesele de la sediul nostru, te asteptam aici!

Montaj
Montajul reprezinta, pe langa calitatea piesei, un aspect extrem de important, iar noi incercam sa acoperim si acest aspect cu profesionalism. Avem colaborari cu mecanici specialisti in intreaga tara, pentru a iti facilita considerabil activitatea. O montare necorespunzatoare a rulmentilor poate duce la defectarea acestora, scaderea eficientei lor sau scurtarea perioadei de exploatare. Poti preveni aceste neplaceri prin intrebuintarea unei prese mecanice, cu care noi iti venim in intampinare, direct la punctul tau de activitate. Suna-ne acum si afla toate detaliile!

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment conic:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura